Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

5.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tachov v posledních dvaceti minutách otočil zápas proti Chotíkovu


Branky


0

Ještě v 67. minutě prohrával favorit soutěže o dvě branky, famózním obratem završeným vítěznou brankou z poslední minuty ovšem ukázal Tachov obrovskou sílu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí překvapili

Chotíkov se na svého soupeře toho nejsilnějšího kalibru připravil po taktické stránce velmi dobře a minimalizoval jeho ofenzivní sílu jasným receptem - aktivitou a presinkem. Tachov si s napadáním hluboko na útočné polovině zpočátku nevěděl rady a rozehrávka vázla.

 

K prvnímu ohrožení branky se dostali domácí. Po centru z pravého křídla se do zakončení procpal Miroslav Lopata, který míč nenasměroval do odkryté sítě. Na druhé straně se nebezpečnou střelou prezentoval Skopový, ale i jemu byla branka malá. Po zbytek poločasu ale především domácí tým předváděl velmi atraktivní fotbal, který ale vedl pouze k pohlazení nejednoho srdce fotbalového fanouška, do kabin se jinak šlo za stavu 0:0.

Obrat jako z učebnice

Hned zkraje druhé půle vypadl ze hry Jakub Vlk, kterého vyřadilo zranění a trenér Nykles musel sáhnout v pořadí již třetí vynucené změně - ještě při rozcvičce se zranil Kluska, v průběhu první půle musel pro zranění odstoupit Končal. I tak to ovšem byl Chotíkov, kdo využil brejkovou situaci a Lopata rozvlnil síť za gólmanem Houdkem. Tachov poté přepnul na vyšší obrátky, ale domácí opět využili okénka v hostující obraně a Petr Kučera navýšil vedení.

 

Běžela 67. minuta a asi nikdo vzhledem k dosavadnímu průběhu utkání, ve kterém domácí byli lepším týmem, nečekal nic jiného, než tři body pro svěřence trenéra Nyklese. Hosté ovšem bleskově snížili na 2:1, když se po těsné ofsajdové situaci prosadil střídající kanonýr Čížek. Deset minut před koncem se k hlavičce na hranici malého vápna dostal Marek Ruda a přesný zásah znamenal nečekané vyrovnání na 2:2. 

 

Domácí tým poté mohl utkání ještě znovu zvrátit na svou stranu, ovšem po diskutabilní situaci ve vápně Tachova zůstal sudí Bogdan ledově klidný a na penaltový puntík neukázal. A tak přišla poslední minuta a rozuzlení napínavého utkání. Po dlouhém nákopu do vápna míč propadl k Bydžovskému, který v krkolomné pozici prostřelil Bejdáka a emoce propukly naplno.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Nykles, trenér domácích: "Tachov je někde jinde, než zbytek soutěže, což jsme věděli a chtěli jsme ho překvapit aktivitou. To se nám povedla, výborně jsme napadali a první půle patřila nám. V druhém poločase jsme chtěli v předváděné hře pokračovat. Trošku nás rozhodila hned tři zranění, ale i tak jsme se dostali do dvoubrankového vedení. To jsme ale po vlastních chybách v závěru utkání nepochopitelně ztratili."




Sestavy


FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - P. Kučera [-] , D. Míka [-] , M. Lopata [-] (88. J. Fakan [-] ) , K. Rozboud [-] (89. D. Kestler [-] ) , M. Prais [-] , J. Pechler [-] , J. Bříza [-] , J. Končal [-] (18. K. Schleis [-] ) , P. Zajíček [-] , J. Vlk [-] (49. F. Soukup [-] )

FK Tachov
D. Houdek [-] - M. Folejtar [-] , L. Tušl [-] (90. M. Šácha [-] ) , J. Burda [-] , R. Blatnický [-] (46. P. Kořínek [-] ) , P. Vyleta [-] , M. Skopový [-] (55. L. Čížek [-] ) , T. Habart [-] , M. Knakal [-] , M. Ruda [-] , L. Bydžovský [-]

ŽK: 38. K. Rozboud , 42. J. Pechler , 57. P. Kučera , 80. K. Schleis - 12. D. Houdek , 42. T. Habart , 78. M. Folejtar .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - KOURA Radim, PÁLEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.