Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2015 15:30

18.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice nezvládli dohrávku a záchrana se jim hodně vzdaluje


Branky


0

V dohrávce 18.kola se střetly dva poslední týmy tabulky. Poslední Čáslavice hráli o teoretickou šanci na záchranu, po prohře však ztrácí na poslední nesestupové místo 9 bodů, mají horší bilanci vzájemných zápasů, tedy k záchraně musí vyhrát o 4 utkání více než Jaroměřice a to při zbývajících 10 kolech nevypadá příliš reálně. Předposlední Třešt hrála a naději a tu si uhrála. I ona však ztrácí stále 5 bodů a záchrana je hodně, hodně vzdálená.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do utkání zvládli lépe hosté. Už ve druhé minutě otevřel skóre Chalupský. Čáslavice se nevzdaly, začly svého soupeře přehrávat a odměnou jim byly dva slepené góly Plichty. Čáslavice se nadále tlačily do útoku, ale dadlší gól už do přestávky nedaly.

Jak skončil první poločas, začal druhý. Čáslavice hrály, hrály, ale gól nedaly. Třešť tlak ustála a sama udeřila Tauschem v 79. minutě. Na Čáslavice padla deka a v 83. minutě dostaly další gól. Třešt si v závěru výhru pohlídala a získala tři body.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
J. Kružík [-] - P. Kurtin [-] , P. Čermák [-] , T. Tržil [-] , T. Rygl [-] (54. V. Lampíř [-] ) - D. Presl [-] , P. Chládek [-] , M. Netrda [-] , A. Plichta [-] - L. Barák [-] , D. Dvořák [-]

TJ Slavoj Třešť
D. Pešta [-] - M. Tausch [-] , J. Kříž [-] , M. Kodys [-] , J. Novotný [-] - J. Gutwald [-] , M. Krejčí [-] (90. J. Vrátil [-] ) , J. Trnka [-] , M. Mareš [-] - Š. Rod [-] (64. O. Sedláček [-] ) , J. Chalupský [-] (89. P. Kubala [-] )

Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.