Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 16:30

28.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká výhra Chotěboři k postupu nestačí


Branky


0

Chotěboř potřebovala uhrát povinnou výhru nad Čáslavicemi a čekat na klopýtnutí Ždírce. Ten však v Jemnicku vyhrál a předčil svého regionálního rivala z Chotěboře v konečné tabulce o jediný bod!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí podle předpokladů na soupeře z Čáslavic vlétli a již v 10. minutě otevřel střelecký účet L. Dvořák. Pak se hra vcelku vyrovnala a hosté dokazovali proč se o nich říká, že si sestoupit nezaslouží. Byli domácím vyrovnaným soupeřem, rozdíl byl pouze v produktivitě. Čáslavice šance neproměnila, kdežto Chotěboř ano. Jak se má nakládat s šancemi ukázal ve 39. a následně hned ve 42. minutě Petr Hanousek a domácí si odnášeli do kabin luxusní náskok 3:0, který byl pro hosty krutý.

Po přestávce pokračovali ve větší snaze domácí a P. Hanousek zkompletoval v 75. minutě hattrick - 4:0. Hosté se zasloužené branky nedočkali, naopak inkasovali z nohy Martina Somerauera pátý gól a odvezli si i přes sympatický výkon pověstného bůra. Domácím však ani vysoká výhra divizi nevynesla.



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř
Josef Soural, trenér Chotěboře: Těší mě, že jsme poslední zápas zvládli, a to hlavně výsledkově. Zklamaní tolik nejsme, věděli jsme, že to má Ždírec ve svých rukou.

FK Čáslavice-Sádek
Jan Jabůrek, trenér Čáslavic: Domácí byli lepší hlavně v produktivitě. My jsme zase byli hezčí a hezky jsme se rozloučili s KP.



Sestavy


FC Chotěboř
P. Vykoukal [-] - L. Filipský [-] , M. Čáp [-] , T. Hromádka [-] , R. Odvářka [-] - J. Hlaváček [-] , L. Dvořák [-] (68. J. Ondráček [-] ) , M. Somerauer [-] , O. Bělovský [-] (57. J. Kaplan [-] ) - P. Hanousek [-] , M. Somerauer [-] (57. M. Odvářka [-] )

FK Čáslavice-Sádek
J. Kružík [-] - T. Rygl [-] , M. Zikmund [-] , P. Chládek [-] , T. Tržil [-] - M. Netrda [-] , D. Presl [-] , A. Plichta [-] , L. Barák [-] - P. Kurtin [-] , D. Dvořák [-]

ŽK: T. Rygl . ČK: 78. T. Rygl .
Hráči zápasu: P. Hanousek , J. Hlaváček - D. Dvořák .
Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.