4:5p.
(3:3)
15. L. Matoušek
25. M. Knakal (vl.)
38. D. Krůta
83. M. Knakal (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 17:00

5.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Divoká přestřelka v Tachově v základní hrací době nepoznala vítěze


Branky


16. T. Habart , 21. T. Habart , 45. M. Braun , 58. D. Kůžel - 15. L. Matoušek , 25. M. Knakal (vl.) , 38. D. Krůta , 83. M. Knakal (vl.)
36

Oba celky mohou pomýšlet na ty nejvyšší příčky v tabulce, což dokázaly v tomto utkání. Konfrontace těchto týmů nabídla příchozím divákům hned osm branek a penaltý rozstřel k tomu. Plusový bod putoval nakonec do Sedlčan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šest branek v první půli!

Hned čtveřice hráčů ze základní sestavy chyběla Sedlčanům. Hosté nastoupili do utkání bez ve formě hrajícího P. Lípy, dále chyběl Brotánek, M. Krůta a Dvořák. Hodně omlazený tým se v těžkém zápase dostal v 15. minutě do vedení, když D. Krůta našel Matouška po obrovské chybě bránícího hráče a ten skóroval - 0:1. Tachovští krátce poté srovnali, když centr Knakal prodloužil jeden z domácích na Habarta a ten se nemýlil - 1:1. Ve 21. min. obrana Sedlčan dala příliš prostoru opět Habartovi, kterého našel Blažek a ten trestal ve vápně střelou na zadní tyč podruhé - 2:1.

 

Sedlčany chtěly srovnat a na hřišti to bylo vidět. U branky hostí vybojoval míč Němec a posunul ho na Kdolského. Ten hledal centrem Soldáta, před kterým se zjevil Knakal a hlavou poslal míč do vlastní sítě - 2:2. Gólové hody prvního poločasu pokračovaly i nadále. Ve 38. min. šel po brejku a přihrávce Hájka sám na branku D. Krůta a nemýlil se - 2:3. Dále se neujala střela Kdolského a poslední slovo měli domácí. V poslední minutě ze z přímého kopu trefil přes zeď Braun - 3:3.

Tachov vedení neudržel

Do druhého dějství vstoupily lépe Sedlčany. Nejprve se křížnou střelou těsně vedle prezentoval D. Krůta. Následně se podařilo hostujícímu celku rozvlnit síť, ale nahrávka Matouška na Senfta mířila do ofsajdu. Tlak pokračoval a Čejda po standardce trefil hlavou tyč. Nedáš - dostaneš. V 58. minutě centr na zadní tyči poslal ke vzdálenější tyčí Čížek a Kůžel měl snadnou pozici - 4:3.

 

Tachov mohl své vedení navýšit, proti byl ale se skvělým zákrokem Glogar. Sporná situace nastala po souboji Soldáta s domácím hráčem, když se sedlčanský hráč dožadoval pokutového kopu. Sudí byl ale jiného názoru. Tachov své vedení nakonec neudržel. V 83. minutě se po rohu Kdolského dostal k míči Špaček, jehož střelu si do vlastní sítě poslal opět Knakal a bylo srovnáno - 4:4. Zbytek zápasu nabídl ještě jeden gól, ten ale nebyl Tachovu uznán kvůli ofsajdu a šlo se na penalty.

Nejmladší hráč na hřišti Čajda zajistil plusový bod

V první sérii neproměnil Soldát, po kterém všichni proměňovali. V poslední sérii mohl stvrdit výhru domácích autor dvou branek Habart, ale napálil břevno. Vystyd srovnal a když v šesté sérii vychytal Glogar Skopového, tak rozhodnout mohl nejmaldší hráč na hřišti. Čajda tíhu okamžiku unesl a zařídil plusový bod pro Sedlčany.

 

Zdroj: oficální web Tatranu Sedlčany, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


FK Tachov
Jan Matas, obránce: "Bláznivý zápas, který se mi hodnotí velice špatně. Na domácím hřišti jsme dostali 4 laciné branky. Soupeřům na góly doslova sami nahráváme. Na každý náš gól potřebujeme dvě, tři šance. Takhle hrát nemůžeme. Bod z tohoto zápasu bereme jako ztrátu."

TJ Tatran Sedlčany
Jan Vystyd, obránce: "Věděli jsme, že nás čeká velmi silný soupeř, který je výborný na balonu a hraje hodně vysoko. My jsme byli nuceni pozměnit ustálenou sestavu, jelikož jsme měli spoustu absencí, ale ukázalo se, že i ostatní mají kvalitu a dokážou ostatní nahradit. Zápas se hrál ve vysokém tempu, kdy domácí sice měli více ze hry, ale troufnu si říct, že více šancí jsme zase měli my. Zasloužená remíza s bodem navíc pro nás po penaltách. 2 body z Tachova, určitě spokojenost."



Sestavy


FK Tachov
O. Valeš [-] (89. D. Houdek [-] ) - J. Matas [-] , M. Folejtar [-] , L. Čížek [-] (69. M. Skopový [-] ) , M. Ruda [-] , J. Blažek [-] , D. Kůžel [-] , M. Braun [-] , T. Habart [-] , M. Knakal [-] , L. Tušl [-] (83. R. Skopový [-] )

TJ Tatran Sedlčany
T. Glogar [-] - M. Hájek [-] , M. Kdolský [-] , D. Čejda [-] , J. Vystyd [-] , D. Němec [-] , D. Krůta [-] , L. Soldát [-] , L. Matoušek [-] (86. J. Špaček [-] ) , K. Kvěch [-] (82. M. Sirotek [-] ) , T. Senft [-]

ŽK: 39. J. Vystyd , 71. D. Němec , 78. L. Soldát .
Hráči zápasu: T. Habart - D. Krůta .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - HÁNYŠ Martin, ŠMAT David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tachov je v domácím prostředí silný. Sedlčany naopak nemají na hřištích soupeřů tak silnou podporu místy až fanatických fans.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů