2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 14:00

14.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobříš odehrála výborné utkání, plusový bod ale vezl Tachov


Branky


31

Uplynulé kolo nabídlo souboj Dobříše proti Tachovu, který okupuje jiná místa v tabulce než středočeši. Domácí MFK ale zahrálo jeden ze svých nejlepších zápasů a sahalo po třech bodech. Dvakrát šli svěřenci Martina Šraina do vedení, ale hosté vždy našli odpověď v podobě vyrovnávací branky. Zápas tak došel až do penaltového rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Talůžek se na hrotu neztratil

Zajímavostí v domácí sestavě bylo vysunutí Talůžka na hrot již od samého začátku. Za hosty zase v brance chyběl Houdek, kterého nyní nahradil mladý Valeš. Vysunutí původně stopera se Dobříši vyplatilo, protože v 6. minutě Talůžek uklízel do sítě rohový kop V. Šraina - 1:0. Tachov chtěl srovnat a pokoušel se o to převážně centry a dlouhými auty, ale ani Čížek, tak dvakrát Matas nebyli úspěšní.

 

Na druhé straně hrozil opět Talůžek, ale Kozohorského centr do branky neumístil. Následně Dort vybídl Matějku, ale ani ten nebyl úspěšný. Ve 24. minutě si vybral slabší chvilku Jechort, který netrefil centr Skopového a Čížek tuto chybu potrestal - 1:1. Dobříš si mohla své vedení vzít zpátky. Přímák Dorta vytěsnil na břevno Valeš a v dorážce zahodil tutovku Procházka. Čížek chtěl přidat další branku, ale v dalším případě byl již Jechort úspěšný. První půli utavřel J. Šrain krásnou střelou, bohužel pro domácí do břevna.

 

Tachov znovu našel odpověď

Druhá půle pokračovala ve stejném vyrovnaném průběhu hry jako ta první. První náznak šance měl Kůžel, ale ztroskotal na slabém zakončení. Na další příležitost se čekalo a dočkali se ji domácí. Krátce po hodině hry vyhodil Jechort loptu na Horáčka, který od půlící čáry postupoval k šestnáctce, odkud vyslal přesnou střelu na zadní tyč a poslal svůj tým opět do vedení - 2:1. To mohlo být navýšeno, ale Talůžek mířil jen do Valeše.

 

Domácí poté přežili závar před svou svatyní. V 74. minutě ale dovolili Habartovi vystřelit. Jeho pokus tečoval Pokorný a bylo vyrovnáno - 2:2. Na obou týmech bylo vidět, že chtějí zápas zvládnout vítězně. Hra se přelévala nahoru dolů. Valeš neudržel střelu J. Šraina a následnou dorážku mířil Talůžek právě do hostujícího brankáře. A když v závěru neprostřelil domácího brankáře Kůžel, šlo se na penalty.

Sedmá série rozhodla

Rozhodlo se až v sedmé sérii. Za Tachov přesně mířil Knakal, Habart, Kůžel, Blažek a Braun. Jechort vychytal Matase a úspěšný nebyl ani Ruda. Dobříš měla úspěšně exekutory v podobě Dorta, Masopusta, V. Šraina a Junka. Valeš vychytal J. Šraina, dobře postavenou branku měl při pokusu Horáčka a v poslední sérii si na hostujícím brankáři vylámal zuby Talůžek.

 

Zdroj: Radim Weber, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu



FK Tachov
Dan Houdek, náhradní brankář: "Z obou stran to nebyl moc fotbal. Strašný terén, který dělal problémy oběma týmům tunou hlíny na kopačkách. My z prvního rohu inkasujeme gól. Poté Čížkem vyrovnáme. Během poločasu byli na obou stranách šance, mohlo to být klidně 4:4. Druhý poločas to byl z obou stran špatný fotbal. Kopeme roh a z protiútoku dostaneme gól. Sice asi z ofsajdu, ale naše návraty po standardkách, to je na zamyšlenou. Naštěstí Tomáš Habart se štěstím a tečí domácího hráče srovnal. Remíza na počet šancí obou týmů asi spravedlivá. Ondra Valeš měl pár zaváhání v zápase, ale dobře to dopadlo a v rozstřelu vynikajícími zákroky zajistil našemu týmu plusový bod."



Sestavy


MFK Dobříš
J. Jechort [-] - V. Šrain [-] , R. Talůžek [-] , J. Horáček [-] , R. Procházka [-] - D. Pokorný [-] , J. Šrain [-] , P. Junek [-] , F. Dort [-] , P. Kozohorský [-] (77. P. Masopust [-] ) - O. Matějka [-] (81. J. Karas [-] ) -

FK Tachov
O. Valeš [-] - L. Čížek [-] (88. L. Tušl [-] ) , J. Blažek [-] , J. Burda [-] , D. Kůžel [-] , M. Skopový [-] , M. Braun [-] , T. Habart [-] , M. Knakal [-] , J. Matas [-] , M. Ruda [-]

ŽK: 53. J. Matas , 65. M. Ruda .
Hráči zápasu: V. Šrain , J. Šrain - L. Čížek , D. Kůžel .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vrchota Jaroslav - TUPÝ Petr, EIBL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 08:47

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 08:43

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Jaroslav Kuchař
Tip experta: výhra hostů

Dobříš je rozložená od naší výhry. Má poslední šanci se vyhnout přezimování na posledních příčkách, ale Tachov tam vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů