3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 14:00

15.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uherský Brod nezískal na jaře venku ani bod


Branky


14

Fotbalisté Uherského Brodu si připsali sedmou porážku venku. Vyškovu podlehli 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý vstup

Domácí fotbalisté Vyškova vstoupili do utkání výborně. Ve čtvrté minutě dostal přihrávku mezi dva obránce Křivánek, dokázal se mezi nimi prodrat, ale na brankáře Dostála ještě nevyzrál. Jenže ve druhé vážnější šanci už byli vyškovští úspěšní. Konkrétně v jedenácté minutě dostal krásný balon za obranu Michal Klesa. utekl po levé straně, následně si ve vápně míč zasekl a krásný obstřelem na zadní tyč poslal domácí do vedení. 

O devět minut později bylo domácím ještě lépe. Nejprve v devatenácté minutě přišel centr, který si do vlastní brány málem srazil jeden z hostujících obránců. Od pohromy jej zachránil pouze skvělý reflex brankáře Dostála. Ve dvacáté minutě však už byl centr přesnějš. Přišel z pravé stany a podskočil jej na přední tyči jeden z útočících a jeden z bránících hráčů. Následně se míč snesl na nohu Harise Harby, který jej z voleje po zemi uklidil do protipohybu brankáře.

Domácí ještě měli šance na navýšení náskoku, ale ani jednu z nich v prvním dějství neproměnili.

Drama

Do druhého poločasu naopak vstoupili lépe hosté z Uherského Brodu. Nejprve v 51. minutě pálil těsně vedle Lukáš Jaroněk. O minutu později však už hosté slavili. Po centru z levé strany zůstal ve vápně nekrytý Šimon Chwaszcz, který placírkou z voleje poslal míč do protipohybu brankáře a krásně k tyči a bylo snížěno.

V 76. minutě zahrávali domácí rohový kop, ale přišel brejk hostů a po centru z levé strany zakončení, které se ale odrazilo od noh brankáře Spurného přesně k nohám Robina Josefíka, který využil zaváhání domácího brankáře a srovnal.

Jenže první bod z venkovního duelu Uherský Brod nedovezl, protože Vyškov rozhodl v první nastavené minutě. Po centru z pravé strany, který byl odvrácen přišel druhý, který došel až k Harisi Harbovi a ten ve skluzu svým druhým gólem rozhodl a výhře Vyškova.



Ohlasy k zápasu



ČSK Uherský Brod
Miroslav Ondrušek - trenér Uherského Brodu: V prvním poločase jsme nehráli dobře. Byl od nás hodně špatný a myslím si, že jsme mohli dostat více branek. Vyškov má velice dobrý tým a zkušené hráče. Máme hodně zraněných hráčů a sestavu hodně látáme dohromady, takže už spíše vyhlížíme zimní přestávku, abychom se dali dohromady.



Sestavy


MFK Vyškov
Š. Spurný [-] - J. Krejčí [-] , D. Němeček [-] (87. K. Jaroš [-] ) , F. Smrčka [-] , L. Hanuš [-] (79. M. Matocha [-] ) - M. Sečkář [-] , R. Křivánek [-] (66. T. Langer [-] ) , L. Lahodný [-] - M. Klesa [-] , A. Fila [-] (54. E. Tshibwabwa [-] ) , H. Harba [-]

ČSK Uherský Brod
J. Dostál [-] - M. Vrága [-] , M. David [-] (82. F. Mléčka [-] ) , M. Flasar [-] - M. Malenovský [-] , L. Mareš [-] (46. D. Sedláček [-] ) , P. Sklenář [-] , T. Mareš [-] (46. L. Jaroněk [-] ) , R. David [-] - R. Josefík [-] , Š. Chwaszcz [-]

ŽK: 87. K. Jaroš - 55. M. Malenovský , 72. L. Jaroněk .
Počet diváků: 133. Rozhodčí: Vejtasa Simon - LÍKAŘ Petr, ROSICKÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: výhra domácích

Domácí po špatném začátku sezóny už začínají sbírat body a domácí utkání zvládnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích