3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chýnov doma konečně zabral!


Branky


0

Druhou letošní výhru si na své konto připsali fotbalisté Chýnova, kteří na domácím hřišti zdolali rezervu Oseka.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí trestali z rohových kopů...

Do zápasu od úvodních minut lépe vkročili hosté, kteří dostali svého soupeře pod tlak a vytvořili si i několik dobrých šancí. Ani jednu z nich však nedokázali dotáhnout až do gólové podoby a prvních zhruba 20 minut tedy zůstávalo skóre zápasu neměnné. Ve 23. minutě domácí vybojovali roh, hráči Oseka nebyli vy své šestnáctce dostatečně důrazní, čehož využil Václav Hruška a poslal tak Chýnov do vedení 1:0. Dalo se čekat, že se hosté ze své chyby poučí, ale za pár minut se ukázalo, že tomu tak není. Ve 27. minutě přišel další roh domácích a na 2:0 zvyšoval Hruška, tentokrát však Vlastimil. Domácí si tedy díky dvěma trefám vypracovali dvoubrankový náskok a pomalu tak mohli pomýšlet na vítězství. Hosté z Oseka však ještě nic nevzdávali a do konce prvního poločasu se jim podařilo po pěkné kombinační akci zásluhou kapitána Kroupy snížit na 2:1.

Hosté pohořeli v zakončení...

Hosté povzbuzeni svou brankou, pokračovali v náporu i ve druhém poločase. Všechny jejich útočné výpady však končili buď na domácí obraně, nebo ztroskotali na špatné finální fázi. Navíc v 74. minutě vrátil svou brankou zpátky klid na kopačky domácích hráčů Jan Doubrava. Ve zbývajících minutách druhé pětačtyřicetiminutovky se hosté stále snažili dobývat pevnou chýnovskou obranu, ale neúspěšně. Dalšího snížení už se nedočkali a po závěrečném hvizdu hlavního sudího se tak mohli domácí fotbalisté radovat z druhého vítězství v této sezóně.



Ohlasy k zápasu



TJ Osek B
Radim Kuneš (obránce): Hráli jsme v Chýnově na výborně připraveném hřišti. I když tomu výsledek neodpovídá, tak myslím, že po celý zápas jsme byli jasně lepším týmem. Vytvořili jsme si spoustu šancí, které jsme bohužel nedokázali proměnit.



Sestavy


FC Chýnov
R. Basík [-] - J. Basík [-] (66. F. Zadražil [-] ) , R. Kučera [-] - V. Hruška [-] , V. Hruška [-] (90. L. Havlík [-] ) , O. Strnad [-] , M. Sedlatý [-] , D. Štiller [-] (82. J. Průša [-] ) , O. Mládek [-] , J. Hruška [-] - J. Doubrava [-]

TJ Osek B
J. Chaluš [-] - M. Krejčí [-] , R. Kuneš [-] , J. Ouška [-] (84. V. Ježek [-] ) , M. Kroupa [-] , F. Frček [-] - D. Roubín [-] , J. Hájek [-] , K. Maroušek [-] , J. Diviš [-] (80. J. Hájek [-] ) - K. Hoch [-]

ŽK: 20. J. Diviš , 45. D. Roubín , 65. F. Frček .
Hráči zápasu: V. Hruška , V. Hruška , J. Doubrava - M. Kroupa .
Místo: Chýnov. Počet diváků: 95. Rozhodčí: Ťupa Michal - Rinth Jan, Jevčák Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.