3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 16:30

3.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Speřice si poradili s Žirovnicí.


Branky


11

Speřice si doma poradili s Žirovnicí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svoboda Show v první půli.

Zápas mnoha očekávání Žirovnice po minulé prohře to chtěla napravit,ale přijela na hřiště Speřic ,které minulé kolo nehráli a bylo to vidět...Speřice dá se říct celou půli útočili a Žirovnice se nedostala ke kloudné akci,kdyby to bylo po 20.min o 4-5 branek nikdo by se nemohl ničemu divit. Svoboda měl několik tutovek,ale výborný Švec podržel několikrát Žirovnici. Svoboda si udělal ze zápasu Show do poločasu nastřílel hattrick a bylo po zápase dá se říct.

Druhý poločas, úplně bez šancí.

Speřice se 3 brankami v zádech hráli přesně co potřebovali vklidu nikam se netlačili a v poklidu vyhráli zápas.



Ohlasy k zápasu


TJ Dálnice Speřice
Jiří Holenda ml. (hráč): Zápas pro nás byl těžký Žirovnice je a prezentuje se dobrým fotbalem. My jsme chtěli hrát svou hru a taky se nám to dařilo a myslím, že jsme zaslouženě vyhráli.

FC Slavoj Žirovnice
Adam Vaš (hráč): Ve Speřicích jsou ty zápasy hrozně těžké... před zápasem jsme si něco řekli v šatně a šli jsme do zápasu s jasnými pokyny. To se nám ale moc nepodařilo a docela brzo po výkopu jsme inkasovali. Vůbec jsem v nás neviděl tu naši bojovnost a dravost. Všichni jsme se báli udělat něco s balonem na což nejsme zvyklý. Takže do příštího zápasu musíme zapracovat jak na útočné tak na obranné fázi a budeme s těmi výkony muset něco dělat..



Sestavy


TJ Dálnice Speřice
A. Žáček [-] - M. Sadský [-] , M. Štěpánek [-] , P. Honzárek [-] - D. Jančík [-] , J. Moravec [-] (63. M. Eremiáš [-] ) , D. Vlček [-] , J. Holenda [-] (86. P. Jiřík [-] ) - P. Soukup [-] , P. Svoboda [-] (79. V. Zach [-] ) - M. Fukan [-]

FC Slavoj Žirovnice
D. Švec [-] - D. Rozporka [-] (53. K. Tolkner [-] ) , J. Svoboda [-] , T. Hřebecký [-] , M. Duba [-] , V. Kučera [-] , V. Cajz [-] , A. Vaš [-] , T. Knotek [-] , L. Dýnek [-] , J. Vodáček [-]

ŽK: 32. T. Hřebecký , 59. J. Vodáček .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: HANZL Daniel - TERBER Ondřej, ŽALOUDEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Bačkovský

Expert: Jan Homolka
Tip experta: výhra domácích

Speřice minulé kolo nehrály a určitě budou chtít vrátit Žirovnici porážku ze svého posledního vzájemného souboje. Žirovnice bude chtít odčinit divokou domácí prohru s Třebíčí, narazí na sebe dva kvalitní týmy, ale vyhrají domácí.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích