3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 16:30

23.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebíč bere tři body


Branky


21

Pacovu to venku nejde a nejinak tomu bylo i na půdě třebíčské fotbalové školy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí byli od začátku aktivnější a potvrzovali roli favorita. V 15. minutě se po dlouhém odkopu dostal k balónu domácí Hobza a krásným obloučkem přes hostujícího brankáře ukázal, proč vede tabulku střelců právě on - 1:0. Pacov se i přes obdržený gól držel v obranném bloku a snažil se hrozit z rychlých protiútoků. Další gól už v prvním poločase k vidění nebyl a do kabin se tak odcházelo za stavu 1:0.

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas se odehrával v podobném duchu jako ten první. V 55. minutě se k balónu v levé části pokutového území Pacova dostal třebíčský Dlouhý a obstřelem na zadní tyč překonal Nowáka - 2:0. V 77. minutě si rozhodčí nevšiml, že si Dlouhý zpracoval balón rukou, čehož domácí forvard využil a obloučkem zvýšil na konečných 3:0. Zbytek zápasu už se jen dohrával.

 

TJ Slavoj Pacov / web

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Fotbalová škola Třebíč
Jaroslav Borák (trenér): Minulé utkání v Rapoticích v nás zanechalo silnou pachuť. Naprosto dominantní výkon v parametrech výkonu, které sledujeme, nás nedovedl k vítězství nejen vlastním selháváním v zakončování. Kluci vstřelili naprosto regulérní branku na 2:1, což je možné zhlédnout na pořízeném videozáznamu, která nebyla uznána…..Tyto pocity, s kterými jsme museli pracovat celý týden nám dodaly ještě více energie a odhodlání Pacov porazit a nedát nikomu v ničem šanci znehodnotit náš výkon. Celých devadesát minut bylo v naší režii a borci na hřišti ukázali jak efektivní umí být. Pacovu děkujeme za Fair Play utkání a snad jsme jim oplatili přátelské chování z podzimu, kdy hostili oni nás.




Sestavy


SK Fotbalová škola Třebíč
O. Fiala [-] - D. Páviš [-] , T. Hobza [-] , V. Dlouhý [-] , D. Adam [-] , K. Zerhau [-] , Š. Dvořák [-] , R. Adamec [-] (46. R. Obrdlík [-] ) , Š. Němeček [-] , L. Hráček [-] , T. Zacha [-] (62. M. Klepárník [-] )

TJ Slavoj Pacov
M. Nowák [-] - T. Faltýnek [-] , V. Štefl [-] , L. Říha [-] (68. M. Holejšovský [-] ) , T. Jeřábek [-] , R. Vítamvás [-] (78. L. Kubů [-] ) , M. Kostroun [-] , T. Mauer [-] (84. A. Tenkl [-] ) , V. Poul [-] , T. Kabíček [-] , J. Pražák [-]

ŽK: 56. K. Zerhau - 18. T. Mauer , 43. R. Vítamvás .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HANZL Daniel - ŽALOUDEK Patrik, KADLEC Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích