3:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:00

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žákava doma ztratila pouze jediný bod a v nastaveném trendu pokračuje


Branky


15

Po zajímavých výkonech měly Svéradice před tímto utkání šest bodů, stejně jako Žihle a Košutka. Oba tyto týmy však hrály s favority soutěže. Hosté ale v Žákavé prohrály, jako každé jiné mužstvo sem v této sezóně zajíždějící a díky výhře Lubů se propadly o skóre až na poslední místo tabulky, i když vzájemný zápas vyznívá v jejich prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do přestávky bylo rozhodnuto

Svéradická obrana dlouho odolávala žákavskému náporu a rychlé kombinační hře. Nicméně v 19. minutě přeci jen inkasovala. Ke střele se dostal Václav Mencl, který se nemýlil a zaznamenal první branku zápasu. Hosté měli následně možnost vyrovnat, ale pro odmávané postavení mimo hru branka hostů neplatila. A když se neujala ani šance Stanislava Makovce, který z 10 metrů přestřelil bránu, pokračovali ve střílení branek domácí. Ve 30. minutě se k míči dostal Jan Aubrech a ani on se, stejně jako předtím Mencl, nemýlil. Před přestávkou ještě stihl na 3:0 upravit rychlonohý Matěj Boukal.

Soukup držel naděje, ale hosté vsítili jen jednu branku

Domácí vstoupili aktivněji i do druhého dějství a hostující obrana se musela činit. Velmi dobrým výkonem se prezentoval svéradický brankář Michal Soukup, který už během druhého poločasu za svá záda nepropustil žádnou branku. A že příležitostí bylo. Jenže jeho spoluhráči se do útočných akcí dostávali sporadicky, většinou po standardních situacích, kde bojovali o míče ve vzduchu. Většinu nebezpečných míčů ale dokázali odvrátit Štětina Boudou. Až na jeden. Na pěkný centr si v 80. minutě ve vápně naskočil střídají Jiří Netušil, který snížil na rozdíl dvou branek. Ale to už pro jeho tým bylo příliš pozdě. 



Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Jakub Tišl, kapitán domácích: Byl to těžký zápas. Soupeř dobře bránil a snažili se hrozit ze standardek. V prvním poločase jsme proměnili své šance, a to rozhodlo. Ve druhém dějství hosty podržel jejich brankář.

FK Svéradice
Marcel Voříšek, trenér hostů: Nepředvedli jsme asi stoprocentní a nebylo to úplně to nejlepší, co umíme. Neproměnili jsme své připravené šance, za to soupeř ano. Výborně nás drželi brankář Soukup a stoper Heimlich. Musím také pochválit Jirku Netušila, který nám jezdí z béčka vypomáhat a vstřelil pěknou branku hlavou. Soupeř byl ale po celý zápas lepší a rychlejší.



Sestavy


FK Žákava
M. Vykoupil [-] - J. Tišl [-] , V. Mencl [-] (46. L. Drugda [-] ) , J. Smazal [-] , V. Bouda [-] , T. Nekola [-] (81. J. Mencl [-] ) , O. Soukup [-] , M. Štětina [-] , M. Boukal [-] (70. J. Winkelhöfer [-] ) , S. Nekola [-] , J. Aubrecht [-] (70. R. Škala [-] )

FK Svéradice
M. Soukup [-] - L. Pícka [-] , J. Motejzík [-] , R. Kába [-] , S. Makovec [-] , E. Bouše [-] , L. Jíra [-] , M. Heimlich [-] , V. Brůha [-] , M. Petrášek [-] (72. J. Netušil [-] ) , T. Nesveda [-]

ŽK: 55. T. Nekola , 68. J. Aubrecht , 90. O. Soukup - 53. M. Heimlich , 58. V. Brůha , 90. T. Nesveda .
Hráči zápasu: V. Bouda , M. Štětina .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 13:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 11:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 08:49

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Martin Wohlmuth
Tip experta: výhra domácích

Žákava je v tomto zápase favorit a doma vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sušice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích