2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 13:00

5.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tíchý při své premiéře dvěma góly skolil vimperský Šumavan


Branky


30

Hosté se chtěli rehabilitovat po domácím debaklu se Strunkovicemi, jenomže u hranic s Rakouskem vyšli naprázdno. A to i přesto, že Vimperk nasadil ve druhé půli do hry čerstvou posilu Ondřeje Vlka. I domácí ale nasadili posilu, čtyřicetiletý Radek Tíchý prokázal, že ne nadarmo v Rakousku v nižších soutěžích patřil k obavaným střelcům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): Chtěli jsme potvrdit body z Kaplice. To se nám povedlo, i když to nebylo jednoduché utkání a naše hra taky nebyla úplně ideální. I tak jsem rád, že kluci zamakali a výhra zůstala doma. Vimperk byl pro nás neznámou jako většina soupeřů ze skupiny. I oni ale měli šance, které zlikvidoval opět výborný a pozorný Jirkal a nebo hosty eliminoval opět v pohodě hrající Krenauer. V sestavě se objevil premiérově Tichý a ukázal, že čich na góly má výborný a měl by být posilou do ofenzívy. Teď nás čeká výjezd do Lhenic. I odtud chceme dovézt body. Tímto zveme naše fanoušky, aby se účastnili autobusového výjezdu.

TJ Šumavan Vimperk
Lukáš Sýs (trenér, pro FB Šumavanu): V prvním poločase jsme si vytvořili několik tutových šancí, které jsme ovšem trestuhodně zahodili. Naopak soupeř své dvě šance proměnil, třetí vychytal náš gólman Jakub Formánek. Poločas tak skončil 2:0 pro domácí. Ve druhém poločase jsme měli herní převahu, ale opět ta samá písnička, šance si vytvoříme, ale neproměníme. Utkání tak skončilo výhrou domácího týmu. Více než prohra mě štve ztráta našeho hráče Ondry Roda, který byl nesportovním surovým zákrokem mimo zorné pole rozhodčího zraněn a to v době, kdy byl míč od obou aktérů ve vzdálenosti cca třicet metrů. Trenér hostů asi dobře věděl, proč musí okamžitě vystřídat hráče číslo 6 Jakuba Kubíka, který svým nesportovním chováním, které bylo na hraně idiocie, zranil Ondru Roda, ten musel okamžitě střídat. Vyšetření v nemocnici naštěstí vyloučilo zlomeninu v oblasti kotníku, ovšem i tak nám bude minimálně v jednom či dvou utkání chybět. Kuba Kubík by si měl za rohem sám nafackovat. Mrzí mě, že náš týmový výkon je znehodnocen konečným výsledkem, když se nám lepí smůla na paty při proměňování šancí, které si vytvoříme. No nic je třeba se zberchat a získat body příští týden doma s Novou Vsí.



Sestavy


FK Dolní Dvořiště
M. Jirkal [-] - D. Smolen [-] (92. P. Hošek [-] ) , M. Tesař [-] , Š. Štifter [-] , R. Tíchý [-] (46. M. Urazil [-] ) , P. Micák [-] , J. Krenauer [-] , J. Fořter [-] (47. F. Sulzer [-] ) , J. Kubík [-] (59. P. Pecha [-] ) , L. Doucha [-] , O. Kouba [-]

TJ Šumavan Vimperk
J. Formánek [-] - V. Chvosta [-] , O. Rod [-] (60. P. Kubačka [-] ) , T. Žofka [-] , J. Čech [-] , M. Císař [-] (46. O. Vlk [-] ) , V. Pankratz [-] (56. F. Potůček [-] ) , L. Vintr [-] , P. Vondrášek [-] , M. Novotný [-] , J. Formánek [-]

ŽK: 12. J. Krenauer , 54. Š. Štifter , 56. J. Kubík , 83. P. Pecha .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Tauber Lukáš - PRŮCHOVÁ Nikola, ŠŤASTNÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dvořiště začíná naplňovat úlohu černého koně a proti Vimperku přidá další důležité body. Tip 5:1

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích