2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Těškovice získaly první bod


Branky


13

Těškovice remizovaly doma s Vřesinou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Těškovice přivítaly na svém trávníku Vřesinu, která dosud neztratila ani jeden bod. Hrála se vyrovnaná partie. Už po dvou minutách po centru Kupky přestřelil hostující bránu Matěj Krayzel. Za minutu vysunul Vladimír Šenk nabíhajícího Strojila, jehož pokus Lampart chytl. V 5. minutě zahrozila i Vřesina, ale po autu Strakoše a prodloužení Martina Peška střílel jeho bratr Jiří nad bránu. Ve 23. minutě zahrávali hosté Boháčem přímý kop, který ale Krčmář vyrazil na roh. Z něho pak Čech hlavičkoval vedle. Těškovice se dostaly do vedení ve 27. minutě, když zpětnou nahrávku Matěje Krayzela nejdříve minul Vladimír Šenk, který ale poté posunul míč na nabíhajícího Vavrečku, který bombou po břevno nedal Lampartovi nárok – 1:0. Po půlhodině hry hosté zahrozili ze dvou rohových kopů, ze kterých se nic neurodilo. Ve 37. minutě zahrával Jiří Pešek přímý kop z půlky hřiště a míč z jeho kopačky zcela zaskočil brankáře Krčmáře – 1:1. Za tři minuty zlikvidoval Lampart hlavičku Daniela Krayzela. V závěru poločasu si na cebtr Boháče naběhl Jiří Pešek, ale střílel vedle. 

Oba soupeři dali po jedné brance

Ve druhé části se hrála podobná partie. Těškovice se dostaly znovu do vedení hned po přestávce, když přímý kop Vladimíra Šenka prošel k Matějovi Krayzelovi, který nadvakrát překonal Lamparta – 2:1. V 55. minutě si zaběhl za obranu po centru Daniela Krayzela Rek, ale hlavička skončila nad. Na druhé straně po rohu Jiřího Peška orazítkoval břevno Čech. Po hodině hry chyběl Jiřímu Peškovi k zakončení v dobré pozici jenom krok. V 65. minutě vysunul Vladimír Šenk Daniela Krayzela, jehož zpětná nahrávka je sražená v poslední chvíli na rohový kop. V 83. minutě našel Jiří Pešek ve vápně Rončku, jehož hlavička skončila na břevně. Vřesině se podařilo vyrovnat až na konci zápasu, když si střelu Boháče nešťastně přizvedl do vlastní sítě brankář Krčmář – 2:2. V nastavení si ještě naskočil na dlouhý aut Strojila Daniel Krayzel, který v záklonu tečoval míč jen těsně vedle tyčky. 

 

Těškovice jedou příští kolo do Chuchelné. Vřesina bude hostit Dolní Benešov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Vyrovnané utkání dvou kvalitních a technických mužstev, s brankovými šancemi na obou stranách. 2x jsme sahali po kýžených třech bodech, ale nakonec bereme jen jeden. Ale i ten má pro nás v současné situaci a proti lídru tabulky, cenu zlata.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): Hrál se klasicky rychlý těškovický fotbal mezi šestnáctky. Na rychlém hřišti jsme byli všude pozdě a navíc tento typ umělky děla své neplechy sama o sobě a sudí tomu taky nepomohl. Byli jsme fotbalovější!



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
T. Krčmář [-] - V. Vavrečka [-] , V. Binar [-] (81. L. Nosek [-] ) , J. Solnický [-] , J. Šenk [-] , O. Strojil [-] , D. Krayzel [-] , M. Krayzel [-] , T. Rek [-] (73. J. Krayzel [-] ) , V. Šenk [-] , P. Kupka [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - V. Kocian [-] (88. M. Guřan [-] ) , M. Waszut [-] (65. Z. Říha [-] ) , J. Pagáč [-] , M. Pešek [-] , J. Pešek [-] , F. Rončka [-] , P. Strakoš [-] , T. Mrázek [-] (73. J. Kučera [-] ) , V. Čech [-] , M. Boháč [-]

ŽK: 41. O. Strojil , 58. T. Rek , 73. V. Šenk , 89. J. Solnický - 70. V. Kocian .
Hráči zápasu: V. Vavrečka - M. Pešek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - PAVELEK Karel, JANIK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jan Lichovník
Tip experta: výhra hostů

Vřesina vypadá tento rok hodně silně a pokud budou chtít pomýšlet na postup, tak by tomto zápas měla vyhrát. Tip 2