Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

21.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tuchoměřice doma deklasovaly Hředle, ty tak utrpěly třetí porážku v řadě


Branky


3

Domácí Tuchoměřice doma nadělovaly rovnou sedmkrát. Hředle nedokázaly ani v třetím zápase za sebou získat body, na druhý Libušín jich ztrácí už sedm

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto již po první půli

Tuchoměřice šly do zápasu jako jasný papírový favorit, ale Hředle v tomto utkání opravdu měly co napravovat. Zpackané dva zápasy, které tomuto střetu předcházely, byly důvodem více než dostačujícím k tomu, aby v tomto klání alespoň na jeden bod dosáhli. Domácí se s tím ale, neformálně řečeno, nepárali. V 15. minutě už se dostali do vedení, když se po své střele prosadil Valášek - 1:0.

 

Tím to ale zdaleka nekončilo. 21. minuta a u míče Hochman - 2:0. Hosté vůbec nestíhali, naopak domácí Tuchoměřice si hru užívali. O 5 minut později už byl rozdíl skóre tříbrankový. Sulík se opřel do míče a byl z toho další gól - 3:0. Po další desetiminutovce šancí domácího celku přišel gól čtvrtý, který vstřelil Šahini - Obraz hry stejný, gólu o trošku méně a o chvíli později zakončil akci domácích Vegricht a dokonal tak pro svůj tým dokonalý první poločas - 5:0.

Obraz hry stejný, gólu o trošku méně

Tuchoměřice dále hrály svůj styl hry. Hostující Hředle k ničemu nepouštěly a držely balon, což naopak hostům úplně nevyhovovalo. Ano, i Hředle se tu a tam k něčemu dostaly, ale gól dokázaly vstřelit jen a pouze jeden. Adam Vitner se dostal v 62. minutě k balonu a jeho zakončení nemělo chybu - 5:1.

 

Domácí se dokázali v průběhu druhého poločasu prosadit ještě dvakrát a dokonali tak absolutní debakl hostí. První trefa přišla v 73. minutě, kdy svůj druhý gól v zápase zaznamenal Šahini - 6:1, a poté se ještě v úplném závěru zápasu prosadil Vegricht, který tak zakončil svými trefami jak první, tak druhý poločas. Domácí tak potvrdily roli favorita a na své domácí půdě rozdrtily FK Hředle 7:1.

 

 

Autorka fotografií: Šárka Krejčová



Ohlasy k zápasu



FK Hředle
Jan Sklenář(trenér): ,,Není takřka co hodnotit. Kombinace velkých problémů s absencemi v sestavě, spojená s až nezdravým strachem ze soupeře, byla logickým vyústěním ve výsledek zápasu. Tři zápasy za sebou jsme výsledkově i herně nezvládli a je potřeba se dát dohromady.”



Sestavy


TJ Sokol Tuchoměřice
M. Kučera [-] - P. Hochman [-] , M. Štědrý [-] (55. J. Jeslínek [-] ) , L. Vegricht [-] , M. Sulík [-] (72. P. Smrž [-] ) , T. Valín [-] , E. Šahini [-] , A. Valášek [-] , J. Tecl [-] , F. Stehno [-] , J. Hájek [-] (60. A. Kejmar [-] )

FK Hředle
J. Bečirovič [-] - T. Vitner [-] , J. Pelc [-] , O. Sedláček [-] (46. D. Brož [-] ) , A. Vitner [-] , J. Sláma [-] , T. Čuda [-] , D. Minařík [-] , D. Zilcher [-] , J. Vitner [-] (72. M. Vodrážka [-] ) , M. Somol [-]

ŽK: 42. M. Sulík , 75. P. Smrž - 42. D. Minařík , 76. D. Zilcher , 78. J. Sláma .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Divílek Peter - PALEK Michal, ŠPICL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích