1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2023 17:00

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážov veze i díky skvělému brankáři Presslovi bod z Měcholup


Branky


10

Měcholupy v 17. kole na domácím hřišti zaváhaly a se Strážovem remizovaly 1-1. Hosté šli do vedení v 18. minutě, kdy se trefil kapitán Chaluš. Téměř celý zápas měl domácí tým převahu a vytvořil si celou řadu šancí, v brance hostů ale stál pozorný Ondřej Pressl, který několikrát bravurně zneškodnil šance soupeře a v utkání podal výborný individuální výkon. Až v úplném závěru se Měcholupům podařilo zajistit aspoň bod, když se v nastavení prosadil Harmady. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Měcholupy dominovaly, ale Strážov šel do vedení

Měcholupy měly od začátku zápasu herní převahu, více držely balón, snažily se o kombinace a poměrně snadno se dostávaly do šancí. Hostující obrana si ovšem s šancemi soupeře poradila a když ne, tak v bráně stál pozorný Pressl, který několikrát Strážov podržel skvělými zákroky. Domácí byli sice aktivnější, ale byl to Strážov, kdo šel do vedení. V 18. minutě se výborně uvolnil Kalivoda a jeho následný centr do vápna uklidil hlavičkou do brány kapitán Chaluš. Na Měcholupech byla vidět snaha o rychlé vyrovnání, jejich pokusy ovšem opět zlikvidovala hostující obrana nebo skvělý brankář. 

 

 

 

Domácí vyrovnali v nastaveném čase

Po přestávce byla hra téměř identická. Domácí se hnali za vyrovnáním, ale ve finální fázi jim buď nepřálo štěstí nebo Pressl všechno pochytal. Měcholupy celý druhý poločas dobývaly branku Strážova, ale gól stále nepřicházel. Hostující tým využil vysunutí soupeře a dvakrát zahrozil z rychlého brejku, vyložené šance ale neproměnil. Když už to vypadalo, že by Strážov mohl odvézt všechny tři body, tak se domácí konečně prosadili. V nastaveném čase se trefil střední záložník Harmady a zajistil Měcholupům aspoň bod. 



Ohlasy k zápasu


TJ Měcholupy
Karel Veselka, hráč: Byl to náš první zápas na trávě a těšili jsme se, že už to nebude umělka. Zároveň první utkání před našimi diváky. Trochu mi připadalo, že jsme byli zbytečně nervózní, zápas jsme chtěli mít v naší režii, což se nám myslím i dařilo. Byli jsme hodně na míči a vytvářeli jsme si spoustu šancí, které někdy až nechápavě chytil skvělý gólman soupeře. Bohužel jsem inkasovali první gól a poté jsme museli celý zápas dobývat hostující branku. Soupeře znovu několikrát podržel vynikající brankář Pressl. Nakonec jsem se vyrovnání dočkali až v úplném závěru, myslím si, že kdyby branka přišla dřív, tak bychom utkání vyhráli, protože v druhém poločase se hrálo hlavně na polovině Strážova.

SK Kovodružstvo Strážov
Michal Chaluš, hráč: Do utkání s lídrem soutěže jsme šli s cílem pozorně bránit domácí útoky a snažit se pomocí našich rychlých křídel hrozit z brejků. Domácí od začátku převzali otěže v kombinaci, ale byli jsme to my, kdo šel vedení. Stalo se tak po výborném uvolnění Lukáše Kalivody, jehož centr hlavou uklidil do zívající brány Michal Chaluš. Domácí pokračovali ve své kombinaci, kdy se dostávali často na dostřel naší svatyně, ale se vším si vždy poradil v bráně Ondra Pressl spolu s obranou. Stejně pokračoval i druhý poločas, kdy celý náš tým táhl za jeden provaz při bránění domácích. Těm se až na výjimky nedařilo dostávat do jasných tutových šancích. V této fázi hry byla naopak škoda, že jsme při dvou brejcích v našich tutových šancích selhali i my. A domácí toho využili alespoň k vyrovnání v nastaveném čase. Takto ztracené body v závěru nás velice mrzí po velmi dobrém týmovém výkonu, ale férově si za svoji hru domácí remízu určitě zasloužili.



Sestavy


TJ Měcholupy
S. Kubík [-] , S. Bečka [-] , P. Javorský [-] , J. Valečka [-] (46. O. Červený [-] ) , P. Harmady [-] , V. Kaas [-] , J. Duchek [-] (70. V. Čížek [-] ) , J. Kadlec ml. [-] , F. Zelenka [-] , K. Veselka [-] , O. Novotný [-]

SK Kovodružstvo Strážov
O. Pressl [-] - D. Kološ [-] (60. M. Kalivoda [-] ) - L. Soušek [-] (90. R. Šteiner [-] ) - - T. Červený [-] , J. Kalivoda [-] (60. I. Hryhorak [-] ) , J. Vališ [-] , O. Uruba [-] , L. Kalivoda [-] , J. Flodr [-] , M. Chaluš [-] , J. Michel [-]

ŽK: 59. J. Kadlec ml. , 79. K. Veselka , 79. S. Bečka .
Hráči zápasu: P. Harmady - O. Pressl .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: Bína Roman - KAISER Ondřej, KAISER Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Marek Šindelář
Tip experta: výhra domácích

Měcholupy bojují o první místo, budou se snažit o každý bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích