1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2023 18:00

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Štěnovice doma padly se Svéradicemi


Branky


11

Ve 25. kole Štěnovice nestačily na Svéradice a prohrály 1-4. Hostujícímu týmu vyšel zejména druhý poločas, v kterém soupeři nasázel tři branky a dokráčel si pro jednoznačné vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nerozhodně

Úvodní minuty byly poměrně nervózní z obou stran. V 7. minutě hosté sehráli rychlý protiútok, na jehož konci se přesně zakončil Majer a poslal Svéradice do vedení. Domácí vzápětí několikrát zahrozili, ale k vyloženým šancím to nevedlo. To se změnilo ve 20. minutě, kdy se krásnou střelou prosadil Šimek, 1-1. V dalších minutách byli domácí lepším týmem a vypracovali si několik šancí, které ale ke své smůle neproměnili. Ve 28. minutě musel z důvodu zranění střídat domácí Fink, kterého nahradil Lederer. Ve 33. minutě se podobná situace odehrála na hostující straně, Petřík šel dolů a na jeho místo nastoupil Brůha. Z týmu Štěnovic vynikal zejména Fikar, jenž svou rychlostí působil soupeři velké problémy. První poločas skončil nerozhodně 1-1. 

Svéradice rozhodly třemi góly

V druhém poločase se na hřišti hodně bojovalo, což sebou přineslo řadu soubojů a nedovolených zákroků, po kterých rozhodčí několikrát musel sáhnout pro kartu. V 61. minutě potrestal domácí chybu Beránek a přesnou střelou zvýšil na 2-1. Štěnovice následně otevřely hru a hrály zejména na dlouhé nakopávané balóny. Domácí tým se opět dostal do několika zajímavých příležitostí, ale gól z nich nevytěžil. Hosté byli po celý zápas hodně efektivní a v závěru zápasu ještě dokázali navýšit skóre, když se nejdříve trefil Mičkal a poté Kába. Svéradice vyhrály ve Štěnovicích 4-1. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěnovice
Václav Stuchl, hráč: Tak máme za sebou poslední zápas před domácím publikem, bohužel výsledek nám moc radosti opět nepřinesl. V sestavě jsme museli hodně improvizovat a jen díky hráčům gardy nás bylo dost. Úvod zápasu byl oboustranně nervózní a hosté se dostali do vedení po rychlém brejku, naštěstí se nám povedlo vyrovnat po povedené střele J.Šimka, v těchto chvílích jsme byly lepším týmem a vytvářeli si i šance, které jsme bohužel neproměnili. Zvlášť rychlost T. Finka na hosty platila. Druhá půlka už byla spíš o bojovnosti a plná osobních soubojů, kdy hosté opět udeřili po rychlém brejku. Poté jsme hru otevřeli a díky nakopávaným balónům jsme se dostávali do šancí, ale bohužel bez efektu, naopak hosté byli velice efektivní a naše chyby nemilosrdně trestali, pro nás velice krutý výsledek, ale jen to dokresluje celou naši sezónu.




Sestavy


TJ Sokol Štěnovice
Z. Minařík [-] - P. Kopecký [-] , A. Jindra [-] , M. Matoušek [-] , J. Tomašek [-] , . Koželuh [-] (69. P. Brejcha [-] ) , P. Volf [-] , T. Fink [-] (28. J. Lederer [-] ) , T. Belan [-] , J. Jůza [-] , J. Šimek [-]

FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , L. Petřík [-] (33. V. Brůha [-] ) , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] , V. Beránek [-] (88. D. Vrchota [-] ) , D. Juhaňák [-] , P. Majer [-] (92. D. Pánek [-] ) , M. Doležal [-] , V. Červený [-] , P. Mičkal [-]

ŽK: 40. J. Jůza , 74. T. Belan , 77. J. Tomašek , 81. J. Šimek - 65. V. Brůha , 69. A. Vachuška , 76. D. Juhaňák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SLABÝ Otto - FRGAL Lukáš, PELIKÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Keňo

Expert: Miloslav Matoušek
Tip experta: výhra domácích

Určitě bychom rádi vrátili hostům porážku, na domácím hřišti jsme nepříjemný soupeř a o body zabojujeme.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů