M. Lukeš 70. (p.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 17:00

24.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klatovy si ve vichru vedly lépe a zdolaly béčko Příbrami


Branky


70. M. Lukeš (p.)
17

Fotbalisté Klatov získali důležité body v boji o záchranu, když zdolali béčko Přbrami 1:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Situace v dolních patrech tabulky je enormně vyrovnaná a nejspíše bude zajímavá až do úplné konce soutěže. Klatovy chtěly po poslední těsné porážce v Jindřichově Hradci zabrat, což se jim nakonec i povedlo. Proti trápící se Příbrami, které se v posledních zápasech nelepí příliš štěstí na kopačky, hrál celek z Pošumaví dobře a dařilo se mu ohrožovat hostující branku. Z nabídnutých šancí ale dlouhou dobu nemohli domácí žádnou využít. 

 

Situace u hostujícího týmu se navíc ještě zhoršila, když po změně stran byl po druhé žluté kartě vyloučen Vojta Jelínek. Příbram tak hrála prakticky celou druhou půli o deseti a nakonec i inkasovala. Přesto však se domácí pořádně natrápili na vítěznou branku. Dlouho se nemohli prosadit, trefili i brankovou konstrukci. Lukešův tečovaný centr ze standardní situace tak nečekaně zaplachtil, že skončil na tyči hostující branky. I tak se ale nakonec domácí kapitán dočkal. Po odpískané ruce v pokutovém území nařídil rozhodčí pokutový kop. Sedmnáctiletý gólman Melzoch sice dobře trefil stranu, ale pokus Michala Lukeše šel přesně k tyči. Trefa klatovského kapitána tak nakonec pomohla Klatovům k cennímu vítězství. 



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Michal Lukeš: O poznání lepší výkon než minuly týden. Řekl bych, že skóre mohlo být pro nás i příznivější. V první půli jsme měli nejméně dvě šance, ve druhém jsme trefili břevno. Ještě za stavu 0:0 jsme neproměnili minimálně dvě šance. Ale díky bohu za výhru 1:0, ale určitě jsem byli minimálně o jeden gól lepší než soupeř. Jedem dál. Už by chtělo přivést nějaké tři body z venkovní půdy.

FK Příbram B
Adam Kareš: Zápas jsme si prohráli sami, první poločas jsme měli herní převahu, avšak šance byly na obou stranách. V úvodu druhé půle byla našemu hráči po školácké chybě udělena červená karta, která obraz hry zásadně změnila. Od té doby měli Klatovští převahu, i když se nám podařilo nastřelit břevno. Gól padnul až po dle mého názoru velmi sporné penaltě. Troufám si říct, že jinak bychom neinkasovali. Reagovat se nám však již nepodařilo.



Sestavy


SK Klatovy 1898
O. Valeš [-] - J. Vaněk [-] (90. F. Kopecký [-] ) , M. Brož [-] , M. Lukeš [-] , T. Vaněk [-] (74. A. Presl [-] ) , T. Přibáň [-] , A. Vacek [-] , L. Prokop [-] , A. Vyčichl [-] (57. F. Holík [-] ) , M. Lávička [-] , M. Ferko [-]

FK Příbram B
R. Melzoch [-] - N. Fall [-] (80. D. Pivetz [-] ) , J. Park [-] (72. F. Šindler [-] ) , V. Jelínek [-] , E. Lubega [-] , W. Nkwinga [-] , V. Gornický [-] (52. D. Roušar [-] ) , Š. Krameš [-] (80. M. Čajko [-] ) , L. Lisý [-] , J. Štrbo [-] , A. Kareš [-]

ŽK: 32. M. Lávička , 37. M. Ferko , 76. J. Vaněk - 9. V. Jelínek , 41. R. Melzoch , 69. A. Kareš . ČK: 48. V. Jelínek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: JAKL Tomáš - MAIELLO Francesco, KLÁTIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích