Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 10:15

24.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aritma si otevřela sedmibrankovou střelnici


Branky


17

Pražský tým potvrdil výbornou formu z poslední doby a s posledním týmem tabulky neměl slitování. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tachov v předchozím zápase získal tři body za vítězství nad Doubravkou. Dobrou náladu ale Západočeši ztratili hned v následujícím kole. Na hřišti druhé Aritmy od začátku tahali za slabší konec. Tachov inkasoval hned ve čtvrté minutě, kdy se po centru po rohovém kopu prosadil Štěpán Dostál. Opařený hostující tým ještě více dostal do kolen o deset minut později Metoděj Komárek. Ten využil zaváhání hostující obrany, která nedokázala odklidit balon do vápna. Následně přišla třetí branka do tachovské sítě. Daniel Dostál znovu od rohového praporku dobře zakroutil centr a ten nakonec David Hodík dostal do sítě. 

 

Z úvodní kanonády se už hosté oklepat nedokázali. Do konce půle se ještě prosadil Filip Tošnar. Do druhé půle dokonce hostující trenér vyměnil gólmana, ale ani brankář Langr si dlouho čistého konta neužil. Po parádní kombinaci, kdy si domácí vyměnili několik přesných přihrávek za sebou se na hranici penalty objevil zcela nehlídaný Jan Mareš, jenž měl před sebou už jednoduchou pozici. Pak se na delší dobu gólová stavidla uzavřela. Ale nakonec se přece jenom otevřela, když se ještě dvakrát v závěru trefil Metoděj Komárek. Aritma se tak nadále drží na druhém místě a zároveň jí neutekl více první Petřín. 



Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha
Jan Mareš: Přes týden jsme věděli, že nás bude čekat náročný zápas Tachov podává velmi dobré výkony. Na zapas jsme se dobře připravili. Začátkem zápasu jsme si pomohli standardní situaci, vždy po rychlém gólu se hraje o něco lépe. Nicméně hosté následující čtvrt hodinu hráli dobře a vytvořili si šance ke gólu. Následně jsme přidali další tři branky a zápas jsme kontrolovali až do konce utkání. Jsme rádi za čisté konto a chtěl bych pochválit kluky za super koncentrovaný výkon. A velký dík patří našim divákům, kteří opět vytvořili super atmosféru.

FK Tachov
Lukáš Hudec: Před soupeřem musím smeknout. Takto dobrý výkon proti nám v letošní sezoně ještě nikdo nepředvedl. Start do zápasu jsme vůbec nechytili a brzy bylo hotovo. Pak už se utkání dohrávalo.



Sestavy


SK Aritma Praha
D. Roub [-] - Š. Dostál [-] , D. Hodík [-] , F. Tošnar [-] (79. V. Lőffler [-] ) , A. Trenkwitz [-] (60. V. Musil [-] ) , T. Ielitro [-] , J. Mareš [-] , D. Dostál [-] , M. Komárek [-] , S. Kubr [-] , J. Škoch [-] (70. T. Kolínek [-] )

FK Tachov
P. Landrgott [-] (46. M. Langr [-] ) - M. Braun [-] , P. Sláma [-] , A. Kořínek [-] , T. Vejvoda [-] (82. J. Janda [-] ) , M. Šoul [-] , P. Kořínek [-] , J. Viterna [-] , Z. Sloup [-] , O. Pavlas [-] (46. K. Terč [-] ) , D. Bulaiev [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: PAŠEK Lukáš - NEDVĚD Vít, ŠTĚRBA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích