Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 10:15

24.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Domažlicím vystřílel důležitou výhru hattrickem Velfl


Branky


17

Souboj o to, kdo se přiblíží záchraně, vyšel výrzaně lépe fotbalistům rezervy Domažlic, kteří vyhráli v Českém Krumlově vysoko 4:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První polovina zápasu nenabídla žádnou zajímavou podívanou. Na obou týmech byla cítit velká nervozita. Domácí byli sice mírně aktivnější, ale směrem dopředu často kazili. Chyběl jim navíc citelně zraněný útočník Radke Bauer, jenž chytil na jaře skvělou fazonu. V první části toho tak celkově příliš vidět nebylo. Na každé straně byla jedna střela. Zajímavější momenty tak přišly až po změně stran. 

 

Nejprve Český Krumlov tvrdě litoval ztráty, po níž vyrazili hosté do brejku. Domácím nesklapla ofsajdová past a Filip Velfl se sám na gólmana nemýlil. Brzy se sice povedlo po pěkné střele srovnat Parakhnenko, ale pak už pálili ostrými pouze hosté. Po ztrátě balonu ve vlastním vápně využil další hrubou chybu Českého Krumlova Filip Velfl. Pak už musel domácí tým otevřít hru, což byla voda na mlýn pro fotbalisty Domažlic. Těm se podařilo ještě využít dvě okénka v obraně soupeře, když se prosadil Červený a znovu Velfl. Ten tak potvrdil výbornou formu, když v posledních dvou zápasech vstřelil pět branek. 



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov
Zdeněk Šváb: Utkání jsme nezvládli, soupeři jsme to darovali. Byl to důležitý zápas, který jsme nezvládli, ale nedá se nic dělat. Teď jedeme do Hořovic, které vyhrály 6:0 v Sokolově. Budeme muset tam zabrat a pokusit se něco přivést.

TJ Jiskra Domažlice B
Pavel Macháč: Pro nás ohromně cenné vítězství. V první půli toho k vidění příliš nebylo, pak se nám podařilo udeřit z brejku a následně jsme využili i další chybu soupeře. Pak už to domácí museli otevřít. Filip Velfl se dlouhodobě dostává do šancí, teď se mu je ale daří i proměňovat. Pomohl mu vepředu i Ondra Pecháček, který postupně dohání tréninkové manko.



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
Š. Beránek [-] - Š. Šindelář [-] , J. Kordík [-] (78. M. Trapl [-] ) , O. Polanský [-] , T. Gelnar [-] , M. Švec [-] , M. Matějček [-] (65. V. Kubát [-] ) , J. Matuška [-] , O. Matuška [-] (55. A. Parakhnenko [-] ) , J. Kabele [-] , D. Trmal [-]

TJ Jiskra Domažlice B
A. Strolený [-] - D. Žák [-] , O. Pecháček [-] (67. T. Soběhart [-] ) , J. Kolerus [-] , F. Červený [-] , F. Velfl [-] (92. J. Kalný [-] ) , L. Janča [-] , V. Kašpar [-] (46. D. Sedláček [-] ) , D. Hendrych [-] , F. Copák [-] (79. S. Staněk [-] ) , J. Secký [-]

ŽK: 42. O. Polanský , 59. J. Matuška - 16. V. Kašpar .
Počet diváků: 121. Rozhodčí: BUDIL Daniel - KORANDA Tomáš, CIGÁŇ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích