Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 17:00

22.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: ŠÍLENÉ SKÓRE! Deset gólů a demolice Hředel Velkou Dobrou


11

V sobotu se proti sobě postavily kluby, kterým se na jaře nijak extra nedaří  Velká Dobrá a Hředle. Domácí zvládli zápas výrazně lépe, vstřelili o osm(!) branek více, než soupeř z Hředel a získali tak cenné tři body do tabulky. Hosté si naopak v prvním zápase kompletně bez trenéra Sklenáře moc nezastříleli a odnesli si trapnou porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ticho před bouří

První poločas byl z hlediska gólového počinu obou celků... klidnější. První příležitosti, konkrétně z brejkových situací, si vypracovali hosté z Hředel, kterým se ale nepodařilo ani jeden z průniků zakončit brankou. A tak se ke slovu dostali domácí, čímž začalo něco, na co hosté pravděpodobně nebyli připraveni. Hned ve 12. minutě se k míči propracoval Ondrášek a vstřelil první z výsledných devíti zásahů domácí Velké Dobré - 1:0. O sedm minut později to bylo už o dvě branky, kdy se stejně efektivním článkem skvadry domácích stal Kolmistr a upravil skóre na 2:0.

 

Hosté se s výsledkem samozřejmě neuspokojili a snažili se skóre alespoň korigovat. To se jim povedlo, když se ve 25. minutě tím nejlepším možným způsobem Sedláček postaral o balón a poslal ho za záda brakáře Kindla - 2:1. Tím ale gólová produktivita Hředel navždy skončila. I domácí si ale v prvním poločase teprve chystaly své kvality až do druhého dějství, vstřelili totiž už jen jediný gól a to zásluhou Faktora, který po faulu hostujiciho Zilchera zahrával pokutový kop a se svou šancí si poradil hravě - 3:1.

 

Tímto výsledkem první poločas skončil, pojďme se rovnou přesunout na ten druhý.

Poločas hostující hrůzy a domácí euforie

Druhý poločas představoval pro oba celky rozdílné možnosti. Hosté se měli pokusit srovnat, nebo dokonce otočit skóre a vybojovat tak cenné body do průběžné tabulky. Domácí naopak chtěli skóre udržet, případně přidat pár gólů jako pojistku. Ve výsledku se ani jednomu z klubů nepovedlo cíle dosáhnout - protože Velká Dobrá nedala jen "pár gólů jako pojistku", dala jich hned ŠEST!

 

První z nich přišel už ve 46. minutě, tedy hned v 1. minutě druhého poločasu. Rychlý útok zakončený Volmanem tak znamenal, že se skóre měnilo už popáté - 4:1. Za dalších 13 minut to bylo už o čtyři branky ve prospěch domácích. Po dalším ataku se tentokrát do role zakončovatele propracoval Stříška, který míč, stejně jako Ondrášek, Kolmistr, Faktor i Volman před ním, poslal za záda brankáře Bečiroviče - 5:1.

 

Uplynulo dalších 8 minut a na světě byla další branka. Ondrášek zvládl zakončení stejně bravurně jako na začátku prvního poločasu a stav byl rázem 6:1. Hosté neměli šanci se zápasem cokoliv udělat, domácí naopak ještě neměli v plánu s kakonádou končit. V 86. a 88. minutě se dvakrát v rychlém sledu prosadil Kolmistr a díky těmto brankám dosáhl na metu hattricku - 7:1,8:1. Poslední zásah přidal v závěru Servus a stanovil tak konečný výsledek utkání, tedy 9:1.

 

Tímto výsledkem zápas skončil a stal se tak nejgólovějším utkáním kola (2. místo: SK Lhota 7:2 Sokol Hostouň "B" - devět branek)



Ohlasy k zápasu



FK Hředle
M. Sláma: Ani neúčast několika hráčů neomlouvá zbytek mužstva za takovou blamáž, ostudu nedělají jen klubu a fanouškům, ale zejména sobě. Ukazuje se pravá herní „forma“ všech, kteří se na takové ostudě podíleli, ukazuje se to, jak se na jaro připravili, ukazuje se to, kdo na to má a kdo nemá! Protože si z toho ale někteří hráči příliš nedělají, bude s tím muset vedení něco udělat – najít správné řešení nebude vůbec jednoduché, v některých případech to možná „odnesou“ i ti, kteří FKH reprezentují velmi dobře, …hájit zelenobílé barvy ale budou jen ti, kteří o to mají opravdový zájem.



Sestavy


FC Čechie Velká Dobrá
M. Kindl [-] - R. Volman [-] , M. Hašek [-] (74. M. Linhart [-] ) , J. Faktor [-] , P. Ondrášek [-] , M. Servus [-] , V. Kolmistr [-] , T. Andruchovič [-] , R. Stříška [-] , D. Strnad [-] , K. Přibyl [-]

FK Hředle
J. Bečirovič [-] - D. Minařík [-] , D. Mrázek [-] (56. T. Vitner [-] ) , J. Pelc [-] (46. D. Bechner [-] ) , O. Sedláček [-] , M. Vitner [-] (19. T. Čuda [-] ) , A. Vitner [-] , D. Minařík [-] (68. M. Malecký [-] ) , A. Kolář [-] , D. Zilcher [-] (46. M. Sahaidak [-] ) , J. Vitner [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: KUBEŠ Petr - PUDIL Václav, POKLOP Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích