Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 17:00

23.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hředle opět tvrdě narazily, Švermov střílel hned pětkrát


Branky


10

V zápase Švermova z Hředlemi jsme byli svědky hned sedmi branek, mnoha změn ve skóre a dynamice. Hředle opět prohrály a musely se obejít bez bodového zisku, který by jim velmi napomohl v cestě tabulkou. Domácí Švermov naopak vyhrál a získal tři důležité body, které ho přilížily právě soupěři z Hředel. Pro oba kluby bylo utkání podstatné, domácí jsou tak s výsledkem pochopitelně výrazně spokojenější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek hned v prvním poločase

 

Zápas začal a oba kluby chtěly hned ukázat, co je v jejich silách a kompetencích. Hned v deváté minutě se tak zásluhou velké aktivity domácích skóre měnilo. Po faulu hostujícího Šmída se ke standartce postavil Nachtigal a z trestného kopu překvapil Bečiroviče v brance Hředel. Povedený pokus, 1:0 pro Baník. Za pár minut už bylo vyrovnáno. Po chybné rozehrávce domácích se míče ujal A. Vitner, přihrál si s Danem Minaříkem, který mu míč po individuálním průniku vrátil zpátky a právě A. Vitner překonal vyběhnuvšiho brankáře Švermova - 1:1.

 

Zápas pokračoval dalším gólovým zásahem. Hlavsa se prodral až k brance Hředel, vyslal projektil na brankáře a ten si s prvním pokusem poradil. Míč ale vyrazil jen k připravenému Mackovi, ten ovšem také nepřekonal zeď hostů. A tak se ke slovu, po třetí dorážce, dostal Frühauf, který zvládl míč poslat do sítě a upravil stav na 2:1 pro domácí. Hostům se vývoj utkání pochopitelně nelíbil a rozhodli se znovu rychle reagovat. T. Vitner získal míč, obhodil si protihráče a našel A. Vitnera, který míč přihrál Dav. Minaříkovi a ten povedenou střelou překonal Nedvěda - 2:2.

 

Zápas se vyvíjel velmi dynamicky a po chvíli to opět vypadalo na další branku. T. Vitner ani A. Vitner ale nezvládli svými pobídkami/střelami přispět ke změně skóre ve prospěch hostů a tak se ke slovu dostal znovu Baník. Po útoku vedeného kapitánem Vydrou se míč dostal k Mackovi, který ho ještě předal dobře postavenému Frühaufovi a ten vstřelil rozhodující, třetí gól Švermova - 3:2. Poločas tímto výsledkem skončil.

Potvrzení výhry a další ztráta hostů

 

Domácí šli do šaten za stavu, který pochopitelně více vyhovoval jim než soupeři ze Hředel. Hosté se tak museli v druhé polovině hodně snažit, aby získali alespoň malou šanci na bodový zisk. Přece jen stačil pouhý jeden gól.

 

První vážnější akci ale vyprodukovali domácí, když se Frühauf dostal do další šance, jeho střelu ale zneškodnil Bečirovič. Následná šance domácích ale už brankou skončila. Po průniku aktivního Frühaufa došlo k faulu T. Vitnera a z nařížené penalty se bez problémů trefil Doubek - 4:2.

 

Domácí pevně drželi otěže zápasu a svou dominanci potvrdili i dalším gólem. Po chybné rozehrávce Čudy došlo ke druhému gólovému přídavku Doubka a bylo to už 5:2. Zápas tímto výsledkem také skončil, hosté tak opět ztratili, domácí naopak získali cenné body do průběžné tabulky.



Ohlasy k zápasu



FK Hředle
M. Sláma: Dnes jsme dorazili do Švermova s 12ti hráči – z toho byli 4 dorostenci a 2 kluci, které jsme si vytáhli z rezervního „B“ týmu. To není výmluva, to je konstatování – neúčast zraněných hráčů M. Vitnera, Slámy, Bechnera, Mrázka a dále Pelce či Koláře se ale někde projevit musí. I přes vysokou prohru kluci dnes bojovali, dopustili se ale mnoha chyb, které domácí nekompromisně trestali. Díky absenci zmiňovaných hráčů nám chyběla kvalitnější kombinace a v závěru i síly. Výhra domácích byla naprosto zasloužená. Musím vyzdvihnout i výkon všech rozhodčích. V sobotu k nám dorazí lídr z Dobrovíze, uvidíme, kdo bude moci nastoupit – předem ale nic nevzdáváme.



Sestavy


TJ Baník Švermov
Š. Štochl [-] - J. Novák [-] , M. Kraus [-] - M. Hlavsa [-] , A. Nedvěd [-] (76. A. Zíma [-] ) , M. Macek [-] (87. Š. Neuman [-] ) , T. Vydra [-] , L. Nachtigal [-] (69. V. Cipl [-] ) , P. Doubek [-] - O. Frühauf [-] (81. P. Růžička [-] ) - R. Trejbal [-]

FK Hředle
J. Bečirovič [-] - T. Vitner [-] (71. M. Malecký [-] ) , M. Sahaidak [-] , O. Sedláček [-] , A. Vitner [-] , D. Minařík [-] , D. Šmíd [-] , T. Čuda [-] , D. Minařík [-] , D. Čapek [-] , J. Vitner [-]

ŽK: 55. L. Nachtigal - 44. O. Sedláček , 83. A. Vitner , 85. D. Minařík .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: Šebela Jiří - VLK Miroslav, ŠESTOŘÁD Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Adam Byrtus

Expert: Aleš Kraus
Tip experta: remíza

Oba dva týmy se nenachází v dobrém rozpoložení. Hředle jsou v částečném rozkladu. Švermovu se ale také nedaří. Bude to remízový zápas.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích