Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 17:00

25.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakovany vezou všechny tři body ze Zásmuk! Dostál vstřelil hattrick


Branky


13

Celkem osm branek a obrovské množství gólových příležitostí na obou stranách přinesl souboj domácích Zásmuk s hostujícími Krakovan. Hostující Krakovany skvěle zaskočily favorita a po zásluze si odvezly výhru 6:2. Z individuálních výkonů zaujal především hostující Dostál, který vsítil tři branky, a střídající Kosprd, ten pro změnu zapsal branky dvě a navrch přidal jednu asistenci. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Den otevřených dveří

Vhled do utkání nám nabídne další povedený report z dílny hostujícího beka Ondry Černého.

 

 

V dalším venkovním zápase na nás čekala nelehká úloha, jelikož jsme zavítali na půdu doposud vedoucího týmu soutěže, a to do Zásmuk. V prvních minutách jsme byli velice nervózní a soupeř nás jasně přehrával, žádnou šanci si však nevytvořil, a tak se nám postupem času podařilo vyrovnat hru. Dokonce jsme se v desáté minutě prosadily, a to když se po několika odrazech a zablokovaných střelách dostal míč k Benešovi, který poslal horký brambor na domácího gólmana, kterému tento pokus proklouzl skrz náruč do sítě, jedna nula pro nás. V devatenácté minutě jsme navýšili naše vedení, a to konkrétně Dostál, který nahodil motory a prchl domácí obraně, aby následně s přehledem uklidil balón do sítě, dva nula pro nás.

 

 

Domácí obrana v tomto zápase nepracovala příliš spolehlivě, a tak následovala celá řada dalších příležitostí, dvě největší měl Horák, kdy jednou na míč před prázdnou bránou nedosáhl a podruhé mu kličku přečetl domácí brankář. Další šance jsme již využili, bohužel však tři branky nebyly buď pro ofsajd nebo faul uznány. Na třetí platný gól jsme si tak museli počkat až do čtyřicáté minuty, kdy nebezpečnou střelu L. Chvojky vyrazil domácí gólman pouze před prázdnou bránu k Dostálovi, který si věděl rady, tři nula pro nás. Do konce poločasu se již nic podstatného neudálo a do kabin jsme tak mohli jít velice pozitivně naladěni.

 

 

Kovbojka

Druhý poločas jsme chtěli navázat na výkon z první půle, což se nám i dařilo, bohužel jsme tentokrát svoje šance zahazovali. Sólové nájezdy postupně neproměnili střídající Sixta a výborně hrající Dostál, což nás ve finále mohlo málem mrzet. V pětapadesáté minutě totiž ukázali maximální efektivitu domácí, kdy jsem podcenil souboj s Belladou, který se kolem mě otočil a z hranice vápna utaženou střelou k tyči rozvlnil sít, jedna tři z pohledu domácích. Domácí tento gól povzbudil a rázem jich bylo plné hřiště, naše obrana však pracovala dobře, a tak Špinka v bráně nemusel řešit příliš mnoho nebezpečných situací. Bohužel v sedmdesáté minutě musel znovu vyndávat míč z brány, jelikož ne příliš nebezpečnou Zimmermannovu střelu nešťastně přizvedl za jeho záda blokující Kutil, dva tři z pohledu domácích.

 

 

Rázem bylo drama na světě a domácí fanoušci se již těšili na vyrovnání, jejich naděje jim však zhatilo „střídání roku“, a to, když na hřiště přišel střelec Kosprd. Který nám v šestasedmdesáté minutě vrátil dvoubrankové vedení, kdy po průniku do vápna vyslal ze strany bombu na přední tyč, se kterou si domácí brankář nedokázal poradit, čtyři dva pro nás. Ve dvaaosmdesáté minutě se opět prosadil Kosprd, a to po parádní přihrávce středem, kterou v pádu vyslal Sixta, pět dva pro nás. O chvíli později, konkrétně v šestaosmdesáté minutě, dokonal hattrick Dostál, který měl na penaltě po famózní přihrávce Kosprda lehkou práci, šest dva pro nás. Po této brance se již utkání v poklidu dohrálo a my tak sebou odvážíme veledůležité body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
Trenér Václav Jindra: Dva zápasy na domácím hřišti a deset obdržených branek. To je hodně špatná bilance. Nelze zápas s Krakovany hodnotit jinak, než hodně nepovedený. Sešlo se toho hodně špatného najednou. Úzký kádr na zápas, do toho jsme dvakrát museli střídat ze zdravotních důvodů a hrubé individuální chyby, po kterých jsme inkasovali. Hlavně první čtyři góly byly z kategorie hodně laciných

TJ SK Krakovany
Obránce Ondřej Černý: Kdo by to byl řekl, že domácím dáme šest branek, a to jich mohlo být daleko víc, takže jsme maximálně spokojeni a získáváme tak další parádní body do tabulky. Příští týden musíme tyto body doma potvrdit s Kouřimí a věřím, že záchrana poté bude velmi blízko.



Sestavy


TJ Sokol Zásmuky
Č. Hurt [-] - P. Pavlík [-] , S. Dotter [-] , J. Martínek [-] (27. M. Bellada [-] ) , R. Zimmermann [-] , O. Jahoda [-] , P. Bárta [-] , M. Kraus [-] (64. J. Štěpina [-] ) , J. Lindner [-] , Z. Vokáček [-] (76. T. Dvořák [-] ) , M. Čapek [-]

TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - P. Myška [-] , M. Kutil [-] - D. Horák [-] , P. Kozel [-] , L. Chvojka [-] , O. Beneš [-] (46. T. Sixta [-] ) - O. Černý [-] (76. L. Neruda [-] ) - D. Chvojka [-] (66. D. Kosprd [-] ) , A. Dostál [-] , M. Věříš [-]

ŽK: 39. O. Beneš .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: VESELÝ Zdeněk - MARTÍNEK Lukáš (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích