J. Vician 3.
J. Melč 10. (vl.)
P. Šnídl 64.
J. Kloub 80. (vl.)
4:3
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 17:00

23.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalový bůh byl v Ohnivec aréně k Janovu otočen zády


Branky


3. J. Vician , 10. J. Melč (vl.) , 64. P. Šnídl , 80. J. Kloub (vl.) - 4. R. Konvalinka , 24. J. Kail , 29. L. Roubík
16

Janov se naladil na zápas v Městečku jasným vítězstvím v derby proti hředelskému béčku. Domácí se naladili pro změnu šťastným vítězstvím se Žehrovicemi, a tak nebylo možno určit, kdo jde do utkání v roli favorita. Ohnivci se na jaře hledají a ani tento zápas nebyl ničím přesvědčivým. I tak se ale ve své Ohnivec aréně radovali, i když jim k tomu musely pomoci dva vlastní góly Sokola...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá gólová smršť

Oba týmy jsou zvyklé hrát na malém hřišti a možná právě proto v první desetiminutovce padly hned tři góly! Kdo přišel na utkání o něco později, tak si mohl nafackovat. Hned ve 3. minutě se po rohovém kopu Šnídla odrazil míč do míst, kde byl připravený Vician, a domácí stoper krásnými nůžkami otevřel skóre zápasu - 1:0.

 

Z vedení se ale Ohnivci neradovali vůbec dlouho. Hned o minutu později svedl souboj ve středu hřiště Zuska s bránícím hráčem, a právě od hlavy obránce mířil míč do náběhu na Konvalinku, který zkušeně proměnil samostatný nájezd - 1:1. Úvodní desetiminutovku uzavřela další branka, která byla pro hosty velmi nešťastná. Kandler vracel do malého vápna přetažený centr a pro míč si šel brankář Tomášek. V cestě mu ale překážel stoper Melč, který si srazil míč do vlastní sítě - 2:1.

 

Zajímavý začátek, po kterém se hrálo o něco lépe domácímu celku, který chtěl své vedení pojistit a získat tak klid na kopačky pro zbytek utkání. Stal se ale přesný opak. Další standardka a další gól, tentokrát v domácí síti. Rohový kop podskočil bránící hráč a míč mířil na hlavičku Kaila, který zkušeně trknul k tyči - 2:2. A mohlo se začít zase od nuly! Dosavadní průběh utkání volal po další brance a ta přišla hned po pěti minutách!

 

Roubík má skvělou kopací techniku, kterou mohl ukázat při standardce kousek za vápnem. Jeho přítomnost Janovu chyběla, ale v Ohnivec aréně se už v dresu ukázal a hned z toho byl krásný gól z přímého kopu přes zeď - 2:3. Zanedlouho mohlo přijít vyrovnání. Centr z pravé strany si našel Čermák, ale jeho hlavičku skvělým zákrokem zlikvidoval Tomášek! Stejný hráč se objevil po skvělé uličce Hadravy v další gólovce, ale křížnou střelou branku minul.

 

Velmi zajímavý první poločas nakonec neměl vítěze a namlsaní diváci se mohli těšit na druhý poločas. U piva a velmi dobré uzeniny tak mohli tipovat, kolik gólů nakonec padne a kdo se bude nakonec radovat.

Janov srazil další vlastní gól

Vstup do druhého poločasu měli lepší domácí, kteří se ihned dostávali do šancí. Otcovského technický pokus ale prostory branky nenašel. Poté protlačil Čermák míč pro Urbana, který si naváděl kulatý nesmysl vápnem k zakončení, ale za pět dvanáct jeho pokus zablokoval stoper Melč. Po hodině hry se Ohnivci už radovali. Šnídl se postavil k přímému kopu zpoza vápna a brankář Tomášek udělal přesně to, co gólman dělat nemá. Dva kroky za zeď, čehož si domácí snajpr všiml a na stranu brankáře poslal gólový pozdrav - 3:3.

 

A stejný hráč si mohl připsat další gól! Urban se jako štírek protáhl kolem obránce a napůl ztracený míč ještě poslal do ohně. Hostující defenziva odvrátila míč pouze ke Šnídlovi, který ale poloodkrytou branku přestřelil. A to mohlo domácí rychle mrzet! Obrovské zaváhání v zadních řadách mohl potrestat Zuska, ale jeho chytrý a povedený lob ze střední vzdálenosti mířil těsně nad.

 

Čas plynul a další gól, dost možná vítězný, visel ve vzduchu. Blízko k němu měl Šnídl, ale nadvakrát střelou z úhlu na přední tyč Tomáška nepřekonal. Následoval rohový kop a další vlastní gól... Šnídl rozehrál nakrátko s Urbanem, prvně jmenovaný si navedl míč do vápna a práskl do něj. Jeho pumelici letící při zemi skvěle vytáhl nohou Tomášek, k janovské smůle se ale vyražený míč odrazil od Klouba do branky a Ohnivci mohli začít slavit - 4:3.

 

Ale ani to nebylo všechno, protože daleko ke gólu nebylo v posledních minutách ani na druhé straně! Janov se dokázal dostat z přehuštěného prostoru u praporku, Bradáč se proháčkoval mezi dvěma hráči a svou nepříjemnou střelou překvapil Abraháma, který s potížemi dostal míč těsně mimo tři tyče! Tento moment byl jasným důkazem, že fotbalový bůh byl v tomto duelu k Janovu otočen zády...



Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Robert Otcovský, hrající trenér: První poločas to byla taková houpačka. Po rohovém kopu se po závaru prosadil polonůžkami Vician, ale z vedení jsme se neradovali vůbec dlouho. Vzadu jsme se nezajistili, Konvalinka šel sám a proměnil. Po vlastním gólu soupeře jsme šli znovu vedení, ale znovu jsme se neradovali dlouho. Při rohu jsme neobsadili hráče a ten hlavičkoval úplně sám. Další gól ze standardky, které v tomto zápase rozhodovaly. Z přímého kopu jsme si to vyžrali i potřetí. Soupeř hrozil z brejků a z nákopů, vpředu měli rychlé a nebezpečné hráče. Do druhé půle jsme chtěli hru trochu pozměnit, nebýt tak roztažení, zkrátit hřiště a hrát útočníkům více do těla, což se dařilo lépe než v prvním poločase. Vyrovnali jsme ze standardky a ve druhém poločase celkově jsme byli více ve hře a byli jsme lepší, první poločas byl vyrovnaný. Náš poslední šťastný gól přišel zase po vlastní brance soupeře, který si srazil vyražený míč brankářem do branky a vedení jsme už nepustili.

Sokol Janov
Jakub Kail, kapitán: Zápas nás hodně štve, makali jsme a na body to stejně nestačilo. Oba vlastní góly padly po standardkách, které ani neměly být, ale to není výmluva. Za mě by tomuhle zápasu slušela alespoň remiza, ale bohužel. Věřím tomu, že když takhle zahrajeme ve středu proti Lužné, tak vyhrajeme. Byl to smolný zápas a tolik smůly zase mít snad nemůžeme.



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - Z. Kandler [-] (79. A. Tokar [-] ) , J. Vician [-] , P. Šnídl [-] , J. Ryba [-] (46. A. Zinko [-] ) , J. Jůna [-] , R. Otcovský [-] , M. Čermák [-] , J. Urban [-] , J. Hadrava [-] , T. Heger [-]

Sokol Janov
M. Tomášek [-] - V. Zuska [-] , R. Konvalinka [-] , J. Kail [-] , M. Bradáč [-] , L. Roubík [-] , T. Kačírek [-] , J. Koukal [-] (73. P. Dohnal [-] ) , J. Koukal [-] , J. Melč [-] , J. Kloub [-]

ŽK: 23. J. Hadrava , 54. J. Vician , 92. A. Tokar - 45. V. Zuska , 59. J. Kail , 78. M. Bradáč .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - LAUN Martin, KABOUREK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Quang Vu Tran
Tip experta: výhra domácích

Městečko sice nemělo nejlepší start, ale po posledním kole si myslím, že bude pokračovat v bodování.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích