1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 10:00

23.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trýb dvěma góly zařídil senomatské vítězství v Roztokách


Branky


16

Roztoky přivítaly na svém menším hřišti Senomaty a bylo jasné, že půjde o vyrovnané utkání. A to se také potvrdilo. Hosté se ujali rychlého vedení, na které domácí zvládli před odchodem do kabin odpovědět. Ve druhém poločase si ale dvakrát vzal slovo Tomáš Trýb a jeho góly rozhodly o třech bodech pro Berany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nucené střídání Liprta

Vstup do zápasu měli o něco lepší hosté a hned od úvodního hvizdu šli za vítězstvím. V 7. minutě po autovém vhazování poslal do roztocké šestnáctky nadýchaný centr R. Hůla, jeho bochánek si našel Šnídl a hlavičou do protipohybu Hůly otevřel skóre - 0:1. Roztoky inkasovaná branka probudila a domácí se postupně dostávali do hry. Velkou nepříjemnost přinesla 22. minuta, kdy se zranil stoper Liprt a musel nuceně střídat.

 

Šance střídala šanci a bylo jen otázkou, kdo se bude radovat z další branky. Nakonec to byli po půl hodině hry domácí. Nejedlý poslal autové vhazování až do vápna, kde se vyšplhal do vzduchu Krejča a nekompromisní hlavičkou zavěsil - 1:1. O minutu později mohl svou hlavičku zopakovat, ale centr Merhauta poslal těsně vedle senomatské svatyně. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Dvougólový Trýb rozhodl

Druhý poločas odstartovala velká šance Beranů. R. Hůla poslal na zadní tyč padající svíci, která skončila na hlavě Šnídla a Roztoky zachránila tyč! A znovu to byl nebezpečný R. Hůla, který byl z pravé strany obrovskou hrozbou pro domácí. Jeho střílený centr musel nadvakrát zneškodnit brankář Hůla. Po hodině hry mohlo udeřit na druhé straně. Krejča dostal míč za obranu a z mírného úhlu pálil ze zajímavé pozice. Jeho volej ale skončil mimo tři tyče a hosté si mohli oddychnout.

 

V 71. minutě urvali Berani vedení na svou stranu. Mácha poslal z poloviny hřiště centr do šestnáctky do míst, kde se pohyboval Trešl. Ten poslal hlavou míč pod sebe na Trýba, který skvěle načasoval náběh a střelou k tyči nedal Hůlovi šanci - 1:2. Roztoky se hnaly za vyrovnáním, ale skóre se stále neměnilo. Před Krejčou zasáhl za pět dvanáct poslední obránce, v další domácí šanci musel ukázat pohotový zákrok Kučaba.

 

Senomaty nakonec těsné vedení udržely až do poslední minuty základní hrací doby, kdy se Roztoky nadechovaly dost možná k poslednímu založení útočné akce. Ta ale skončila ještě dříve, než vůbec začala. Rozehrávku Fikejze přečetl Trešel, obral roztockého zadáka o míč a posunul do samostaného nájezdu Trýba. Ten procedil míč kolem Hůly a uklízel do prázdné - 1:3. Berani nakonec vezou velmi cenné vítězství od Berounky, kde se nevyhrává snadno.



Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Pavel Hruška, trenér: Do zápasu jsme vstoupili vlažně a Senomaty se dostaly rychle do vedení, což nás probralo a postupně jsme se dostávali více do hry. Během prvního poločasu měly oba týmy velké šance, nám se před odchodem do kabin podařilo vyrovnat. Během první půle jsme museli nuceně střídat zraněného Liprta, což byl do zadní řady velký zásah. Ve druhém poločase jsme po našem nedůrazu dostali další gól. V závěru zápasu jsme chtěli za každou cenu dopředu, nakopávali jsme dlouhé míče, ale vyrovnání nepřišlo, navíc jsme dostali další gól. Je to škoda, oba týmy měly velké šance, výsledek mohl být klidně opačný. Zápasu by slušela více remiza. Soupeři k výhře gratuluji.

SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: Z Roztok vezeme zasloužené tři body. Šli jsme brzy do vedení, ale bohužel i přes velké šance jsme ho nedokázali navýšit a dovolili domácím po jednom z nebezpečných dlouhých autů vyrovnat. Postupem času jsme začali soupeře herně i fyzicky přehrávat a i přes dobrý výkon brankáře Hůly strhli vítězství na svou stranu.



Sestavy


TJ Roztoky
M. Hůla [-] - M. Krejča [-] , M. Ciprian [-] , O. Čumpelík [-] , J. Nejedlý [-] , P. Hruška [-] , M. Merhaut [-] , M. Fikejz [-] , M. Liprt [-] (22. L. Kovalsky [-] ) , Š. Masarovič [-] , M. Farkas [-]

SK Senomaty
O. Kučaba [-] - R. Trešl [-] , L. Žebrakovský [-] , R. Štys [-] , T. Trýb [-] , M. Komín [-] , R. Hůla [-] , J. Šnídl [-] (89. D. Skřivan [-] ) , L. Mácha [-] , T. Pichner [-] (46. M. Sailer [-] ) , J. Kodeš [-] (66. M. Štícha [-] )

ŽK: 15. M. Krejča , 63. M. Ciprian , 85. M. Merhaut - 25. R. Trešl , 44. M. Komín , 70. T. Trýb .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: Šefara Milan - KNAP Dominik, JELÍNEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Quang Vu Tran
Tip experta: výhra domácích

Budu věřit spíše domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích