O. Lemon 53.
1:5
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 13:00

24.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OHLASEM: Petřínská rezerva byla nad síly o záchranu hrající Košutky


Branky


53. O. Lemon - 12. J. Tětek , 47. M. Vanc , 51. L. Kotěšovec , 85. A. Rada , 87. J. Mareš
26

Košutka honí každý bod na cestě za premiérovou záchranou v krajském přeboru, nicméně v tomto utkání tahala opět za kratší konec a na lídra tabulky nestačila. Jak utkání hodnotí trenéři obou celků?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Filip Řežábek, trenér: Do zápasu jsme vstoupili tak, jak jsme chtěli. Důsledně jsme bránili v bloku a čekali na chyby soupeře. Bohužel jsme neuhlídali standardní situaci a po poločase prohrávali 1:0. Po pauze přišlo to, co nás sráží strašně často. Prvních 5 minut druhého poločasu jsme byli myšlenkami ještě v kabině a bylo po zápase. Soupeř naše individuální chyby okamžitě potrestal. Chtěl bych pochválit bojovnost kluků a snahu zvrátit výsledek až do konce zápasu. Nakonec bych ještě rád vyzdvihl perfektní výkon trojice rozhodčích. V následujících dnech a týdnech nás čekají zápasy s týmy, které jsou v tabulce kolem nás. Věřím, že se na soupeře připravíme a ukážeme, že do krajského přeboru patříme.

SK Petřín Plzeň B
Jan Pleticha, trenér: Výhra v Ledcích proti Košutce, byť vypadá jednoznačně, se nerodila jednoduše. Poločas byl pouze 0:1 v náš prospěch, kdy soupeř dobře bránil a my nedokázali využít naše šance. Začátkem 2. poločasu jsme po pěkných akcích dokázali vstřelit 2 góly, které nás až moc uklidnily a přestali jsme dělat to, co máme. Zlepšení přineslo až střídání 15 minut před koncem, ze kterého jsme v posledních pěti minutách dali další dva góly. Pro nás povinné vítězství. Na závěr bych chtěl smeknout před mladým rozhodčím Cimickým, jakým způsobem řídil zápas, což potvrdil i trenér Košutky.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - J. Hemzáček [-] , O. Lemon [-] , F. Fikar [-] , V. Skalský [-] (29. J. Blažejovský [-] ) , D. Adam [-] (59. D. Kalina [-] ) , P. Macht [-] , K. Liška [-] , V. Kučera [-] (46. D. Král [-] ) , T. Pekník [-] , M. Hejnal [-] (79. D. Triner [-] )

SK Petřín Plzeň B
O. Petr [-] - L. Maxa [-] (64. J. Havelka [-] ) , J. Tětek [-] (64. A. Vobruba [-] ) , A. Rada [-] , J. Mareš [-] , D. Voves [-] (74. P. Šedivý [-] ) , M. Vanc [-] (82. M. Olach [-] ) , M. Jandoš [-] , L. Kotěšovec [-] (74. S. Kacerovský [-] ) , J. Hájek [-] , M. Trojovský [-]

ŽK: 55. P. Macht , 87. J. Hemzáček - 76. J. Mareš .
Hráči zápasu: J. Mareš , J. Tětek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: CIMICKÝ Filip - KŘEN Jiří, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Musíme naplno bodovat každé kolo a teď se nám to taky podaří.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích