O. Berbr 50.
1:1
(0:0)
69. J. Sadílek (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 10:15

27.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlučná má první jarní bod, získala ho v Kralovicích


Branky


50. O. Berbr - 69. J. Sadílek (p.)
28

Kralovice přvítaly v sobotu dopoledne na svém hřišti Tlučnou. Tedy tým, který ještě na jaře nebodoval. To se změnilo právě zde. Hosté zapisují první bod! A mohly být i tři. Co tomu ale nakonec chybělo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas, ve kterém měly oba týmy pasáže, ve kterých byly lepší. Hrálo se ale hlavně mezi vápny. 

Ve 20. minutě rozšířil početnou marodku domácích Jana Lavička, kterého na hřišti nahradil Jan Pecka. To je asi vše co z prvního poločasu stojí za zmínku. Jinak se ani Kralovice, ani hosté z Tlučné příliš do zakončení nedostávali, a tak nebylo divu, když se oba týmy odebraly do kabin za stavu 0:0.

 

Ve druhém poločase viděli přítomní diváci brzký gól, o který se postaral, k jejich libosti, Ondřej Berbr. Hosté namítali, že míč dopravil do sítě rukou – tedy způsobem zapovězeným. Gól ale platil, a tak už v 50. minutě vedly Kralovice 1:0. Tlučná si v prvním poločase dokázala, že z Kralovic může odjet s bodem, ne-li s třemi. K tomu se přiblížila v 69. minutě, kdy proměnil pokutový kop Jaroslav Sadílek a jelo se de facto znovu od nuly.

Podobnou příležitost měli hosté i o pár minut později. Druhou penaltu pro hosty ale tentokrát Jaroslav Sadílek neproměnil, a tak konečný výsledek zní 1:1. V nastavení ještě viděl druhou žlutou a zároveň červenou kartu jinak dobře hrající Miroslav Škoda. Absence jednoho hráče ale na hřiště nahrála takovou roli, a to hlavně kvůli tomu, že rozhodčí po pár chvílích zápas ukončil.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
Lukáš Sládek, hráč: Tento ohlas k zápasu pojmu drobet netradičně. Utkání s Tlučnou kvůli zdravotním problémům nedohráli Honza Lavička a Kuba Kulhánek, tím se náš seznam zraněných rozrostl skoro na celou jedenáctku hráčů. Problém jsme odhalili rychle, může za to nekvalitní práce našeho fyzioterapeuta a maséra. Jelikož jsme moderní klub, rozhodli jsme se jednat rychle a maséra propustit. Až v tomto momentu nám došlo, že žádného maséra vlastně nemáme a že většina hráčů se “maže” o sobotních večerech. Tím se obracím na širokou veřejnost s lukrativní pracovní nabídkou: “Klub TJ Sokol Kralovice hledá masérku s proporcemi 90-60-90, blond, vysoká tak akorát. Praxe v oboru nemusí být výhodou. V případě zájmu pište na email: lavicka@kanec.cz.” Chtěl bych jen podotknout, že případné zájemkyně nemusí mít strach. Jsme nebezpečný jak krabice s koťatama a většina z nás střílí slepejma. Teď krátký retrospektivní pohled na zápas. Po většinu prvního poločasu jsme byli více na míči a měli drobet navrch. V druhém poločasu se karta otočila. Oba týmy skórovaly a utkání dospělo do remízového konce. Tlučná nás pak totálně přehrála v kiosku, kde si snad všichni kluci od nich zašli na pivko. Byl to debakl, dokonce si vzali i butylky na cestu. Asi veselá cesta domů. Tímto jim přeju štěstí do dalších zápasů. Jedeme dál.

TJ Tlučná
Martin Seidl, asistent trenéra: Vzhledem k naší situaci to bude možná znít moc sebevědomě, ale bod je pro nás prohrou. Myslím si, že jsme byli celý zápas lepší. Soupeře jsme víceméně do ničeho nepustili a herně jsme Kralovice převyšovali. Dali jsme tyčku, pak jsme dostali gól, což nás ale nepoložilo, zabojoval jsme a vyrovnali jsme z penalty. Druhou penaltu jsme pak pohrdli, a proto zápas skončil 1:1. Jedinou kaňkou na tomto zápase bylo to, že střelec kralovického gólu, který se celou dobu choval jako velký suverén, neukázal férovost a neměl koule na to přiznat, že gól dal rukou. Čekal bych, že to hrajeme pro zábavu a že budeme všichni féroví.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - T. Kříž [-] , M. Kulhánek [-] , D. Běláč [-] , P. Gažák [-] , J. Lavička [-] (20. J. Pecka [-] ) , L. Sládek [-] , O. Berbr [-] , M. Řenč [-] , O. Růžek [-] , J. Kulhánek [-] (71. P. Pícl [-] )

TJ Tlučná
V. Kovařík [-] - P. Soukup [-] (72. J. Folk [-] ) , J. Sadílek [-] , P. Hiťha [-] , S. Škoda [-] , L. Kouřil [-] (76. J. Saitz [-] ) , R. Novák [-] , M. Škoda [-] , F. Veselý [-] , O. Šafránek [-] , M. Stehlík [-]

ŽK: 32. L. Sládek , 76. J. Bodurka - 30. P. Hiťha , 40. F. Veselý , 47. M. Škoda . ČK: 92. M. Škoda .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠILHÁNEK Patrik - CIMICKÝ Filip, KRÁL Andrej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Tomáš Partyngl
Tip experta: výhra domácích

Důležitý zápas pro oba týmy, podle mě domácí zvítězí také díky domácímu prostředí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích