Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 18:00

27.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice zvládly zápas s Chlumčany a vystřídaly Koloveč na čele


Branky


28

Na hřiště Křimic přijela chlumčanská Keramika. Domácím stačil jeden gól, aby se dostali na 100 vstřelených gólů v sezóně, ale co zajímalo možná ještě více, byl fakt, že v případě výhry vystřídají na prvním místě Koloveč. Chlumčany to domácím neudělaly jednoduché, přes to se však mohou Křimice radovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku zápasu bylo vidět, že se utkaly týmy z předních příček tabulky. I díky předzápasovému dešti se hrál rychlý kombinační fotbal s vysokým nasazením z obou stran. Na gól se čekalo přes půl hodiny a vstřelili ho hosté. Po pěkné akci Chlumčan se na hranici velkého vápna ocitl osamocený Miroslav Havel, který překonal Špirocha a poslal svůj tým do vedení. To ale hostům nevydrželo dlouho. Ještě před koncem poločasu se odraženého míče po standardní situaci zmocnil Jakub Dvořák, který pohotovou ranou srovnal. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu 1:1.

 

Velké nasazení si oba týmy přenesly do druhého poločasu, s míčem hráli ale hlavně domácí. V 54. minutě skóre otočili, když střela Davida Brabce skončila na tyči, míč se ale vrátil zpátky na jeho kopačku a druhý pokus už byl úspěšný. Stejně jako Chlumčanům, ani Křimicím ale vedení nevydrželo dlouho. V 63. minutě zakončil povedenou akci hostů Jakub Javorský a bylo opět vyrovnáno.

Opět ale odpověděly Křimice. V 60. minutě nastoupil do hory Pavel Fořt, který o pět minut později zahrál perfektním způsobem volný přímý kop, který skončil až za zády gólmana Hůly.

Hosté chtěli z tohoto zápasu aspoň bod, a tak to bylo z jejich strany v posledních minutách na riziko. To se jim ale nevyplatilo a v 81. minutě po počtvrté inkasovali. Čtvrtým střelcem Křimic se v tomto zápase stal René Kropáček. Tento gól otupil veškeré snahy hostů se zápasem něco udělat, a tak se závěr utkání spíše dohrával. Křimice tedy zvítězily 4:2.



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Jakub Szedmák, hráč: Na poměry A.třídy se hrálo nadstandardní, vyrovnané utkání s velkým nasazením a fotbalovou kvalitou obou týmů. Myslím si, že v takových zápasech se projevují rozdílní hráči, které v týmu máme a proto jsme včera nakonec výsledek utkání strhli na naší stranu. Našemu týmu děkuji za předvedený výkon a pevně doufám, že přesně takový zopakujeme ještě 4x (ještě není konec)! Chlumčanům přeji, aby se jim ve zbylých zápasech dařilo. Ukázaly, že patří fotbalově mezi nejlepší týmy v soutěži.

TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek, hráč: V zápase s Křimicemi jsme se ujali vedení ve 34. minutě na 0:1 po hezké brejkové akci. Dvě minuty před koncem poločasu však dokázali domácí srovnat na 1:1, a šlo se do šaten za nerozhodného stavu. Druhý poločas začali lépe domácí, kteří vstřelili branku a šli do vedení v 54. mjnutě - 2:1. Nám se ale podařilo také znovu udeřit, a to v 63. minutě z kopačky Javorského jsme dokázali srovnat stav utkání - 2:2. Poté už se bohužel prosazovali jen domácí hráči, a to vzápětí, když se z přímého kopu prosadil Fořt - 3:2. Zbraně jsme však nesložili, hnali jsme se dopředu, ale přece jenom nám domácí zasadili poslední ránu v 81. minutě, a dali tak závěrečnou branku v tomto utkání - 4:2. Zápas se nám bohužel nepodařil dle našich představ, ale to k fotbalu prostě patří… Křimicím gratuluji ke 3 bodům, které jim zajistili 1. místo.



Sestavy


FC Křimice
M. Špiroch [-] - T. Čechura [-] , Z. Bečka [-] , J. Pekárek [-] , R. Hřebík [-] (60. J. Volena [-] ) , M. Pinc [-] - D. Brabec [-] , J. Dvořák [-] - R. Kropáček [-] - J. Kovačič [-] (60. P. Fořt [-] ) , P. Mariánus [-]

TJ Keramika Chlumčany
M. Hůla [-] - J. Javorský [-] , M. Havel [-] (40. P. Dostálík [-] ) , L. Tomášek ml. [-] (89. O. Bobyr [-] ) , P. Šimána [-] , A. Beránek [-] (84. F. Šteffel [-] ) , J. Havlíček [-] , M. Němeček [-] , J. Havlík [-] , L. Milota [-] , M. Vojáček [-]

ŽK: 70. J. Volena , 73. R. Kropáček - 76. A. Beránek , 92. J. Javorský .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - ŠLAUF Jiří, SMOLA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Tomáš Partyngl
Tip experta: remíza

Chlumčany dokázaly překvapivě zvítězit v minulém kole vysoko 7:1 nad Kolovčí, daly tak šanci Křimicím se dotáhnout na nepatrný rozdíl právě na první Koloveč, těžko zde tedy odhadnout vítěze, proto volím remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů