Z. Krejčiřík 71. (p.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2024 17:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měcholupy zvládly dohrávku s Plzencem a vyšvihly se na první místo!


Branky


71. Z. Krejčiřík (p.)
14

Měcholupy porazily v dohrávce 21. kola Starý Plzenec 1:0. O vítězství domácího mužstva se v 71. minutě zařídil Krejčiřík, který proměnil pokutový kop. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Starý Plzenec si dobře uvědomoval útočné kvality soupeře a do zápasu vstoupil s defenzivní taktikou. Ta fungovala od prvních minut perfektně. Domácí sice stále drželi balón, do vyložených šancí se ale téměř nedostávali. Jedinou příležitost domácího týmu namířil jeden z ofenzivních hráčů Měcholup těsně vedle. Hosté spoléhali na pevnou obranu a eventuální rychlé protiútoky, v prvních 45 minutách ale rovněž směrem dopředu nebezpeční nebyli. Diváci tak v prvním poločase bohužel čekali na branku marně. 

 

Měcholupům vystřelil tři body a první místo v tabulce Krejčiřík

Druhý poločas se nesl v podobném duchu. Měcholupy naprosto dominovaly na balónu, přes obranný val Plzence se ovšem dostávaly jen stěží. Zlom nastal v 71. minutě. V té hostující V. Brejcha fauloval protihráče v pokutovém území a rozhodčí okamžitě nařídil penaltu, současně hráče hostujícího týmu vyloučil. Obrovskou šanci si vzal na starost Krejčiřík a bez problému ji proměnil, 1:0. O tři minuty později ale byli bez jednoho hráče i domácí. V 74. minutě totiž obdržel druhou žlutou kartu Jan Kadlec. Závěr zápasu přinesl příležitosti na obou stranách. Měcholupy mohly navýšit náskok, tutovku ovšem neproměnily. Podobně si vedl Plzenec, který před koncem zahrozil jedovatou střelou. V domácí brance však výborně zasáhl pozorný Kovařík. Měcholupy zvítězily v dohrávce 21. kola nad Starým Plzencem 1:0 a vyšvihly se do čela soutěže. 



Ohlasy k zápasu


TJ Měcholupy
Petr Novák, trenér: Starý Plzenec nastoupil organizovaně a velmi dobrým defenzivním výkonem nás moc nepouštěl do šancí. Po přestávce jsme si opět vypracovali pár náznaků příležitostí bez gólového zakončení. V 71. minutě byl náš hráč faulován v pokutovém území, což s sebou neslo výhodu pokutového kopu, který jsme následně proměnili. V dalších minutách jsme mohli navýšit skóre, velkou šanci jsme bohužel zahodili. Nakonec jsme se trochu strachovali o hubený náskok a ke konci utkání nás fantasticky podržel brankář, jenž zlikvidoval gólovou střelu soupeře.




Sestavy


TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - D. Kotlan [-] (70. D. Novák [-] ) , T. Jandečka [-] (70. J. Duchek [-] ) , Z. Krejčiřík [-] , F. Zelenka [-] , O. Červený [-] , D. Bálek [-] (46. P. Javorský [-] ) , V. Kaas [-] , S. Bečka [-] (82. K. Kovařík [-] ) , J. Kadlec ml. [-] , K. Veselka [-]

SK Starý Plzenec
J. Parlásek [-] - P. Brejcha [-] - M. Bláha [-] (71. J. Menčík [-] ) , R. Vávro [-] , M. Pícka [-] , V. Brejcha [-] , J. Švéda [-] , P. Menšík [-] , V. Pokorný [-] , T. Brejcha [-] , J. Vlček [-]

ŽK: 30. J. Kadlec ml. , 30. F. Zelenka , 61. K. Veselka - 42. T. Brejcha , 52. P. Brejcha , 64. J. Vlček , 89. J. Menčík . ČK: 74. J. Kadlec ml. - 71. V. Brejcha .
Hráči zápasu: J. Kovařík , Z. Krejčiřík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kraus Jan - SCHNEIDER Josef, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Jakub Bejvl
Tip experta: výhra domácích

Měcholupy jsou rozjeté a Starý Plzenec na ně stačit nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích