Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 17:30

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měcholupy potvrdily roli favorita a Svéradicím vstřelily šest gólů


Branky


15

Měcholupy vyhrály ve 23. kole nad Svéradicemi 6:0. Domácí tým tak zatím na jaře pokračuje ve výborných výkonech a z dosavadních šesti zápasů vytěžil maximální počet bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Poslední tým v soutěži si samozřejmě před zápasem uvědomoval obrovské kvality a diametrálně odlišné umístění soupeře, a proto od úvodních minut vsadil na defenzivní taktiku. Domácí začali aktivně, ale Svéradice bránily ve velkém počtu hráčů, což soupeři stěžovalo se výrazněji prosadit. Ve 20. minutě se už ale skóre měnilo. Přesný centr ze standardní situace si našel Javorský a umístěnou hlavičkou poslal Měcholupy do vedení. Hosté se snažili odpovědět, ovšem s výjimkou jedné střely ze střední vzdálenosti si prakticky žádnou vážnější příležitost nevypracovali. Ve 45. minutě domácí vstřelili další branku, situace se navíc velmi podobala prvnímu gólu. Na centr si tentokrát naskočil Jandečka a přesnou hlavičkou zvýšil na 2:0. 

 

Měcholupy přidaly další čtyři branky

Ve 49. minutě domácí sehráli pohlednou křídelní akci, na jejímž konci se prosadil Jandečka, 3:0. V 69. minutě se uvedl krásnou individuální akcí Javorský, při níž pronikl až do slibné palebné pozice, nicméně nezakončil, ale následně našel ještě lépe postaveného Kotlana, pro nějž už nebylo obtížné dopravit balón do branky, 4:0. Postupem času ubývaly Svéradicím síly, to samozřejmě byla voda na mlýn pro Měcholupy. V 77. minutě vsítil svou druhou branku v zápase Javorský a v 80. minutě uzavřel skóre na konečných 6:0 Bálek. Měcholupy zatím mají na jaře stoprocentní úspěšnost (6-0-0) a s utkáním k dobru nadále stíhají Horažďovice. Svéradice jsou s dvanácti body poslední. 



Ohlasy k zápasu


TJ Měcholupy
Petr Novák, trenér: Od úvodních minut se hrálo prakticky na jednu branku. Hosté nastoupili hodně zataženě a bránili víceméně v deseti lidech. Defenzivní taktika soupeři poměrně dlouho vycházela a my jsme se jen stěží dostávali do šancí. Nakonec jsme však obrannou řadu hostů překonali a po prvních dvou brankách jsme se uklidnili. Svéradicím po přestávce viditelně docházely síly, čehož jsme využili, navýšili skóre a došli si pro zasloužené vítězství.




Sestavy


TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - D. Kotlan [-] (74. K. Kovařík [-] ) , T. Jandečka [-] (74. O. Červený [-] ) , Z. Krejčiřík [-] , J. Duchek [-] (62. F. Zelenka [-] ) , P. Harmady [-] (62. D. Bálek [-] ) , P. Javorský [-] (86. D. Bálek [-] ) , V. Kaas [-] , S. Bečka [-] , J. Kadlec ml. [-] , K. Veselka [-]

FK Svéradice
M. Soukup [-] - J. Renč [-] , R. Kába [-] , F. Fuščič [-] , J. Vonášek [-] , T. Lávička [-] , F. Prokopius [-] , V. Staněk [-] (46. L. Petřík [-] ) , V. Brůha [-] , V. Červený [-] , P. Mičkal [-]

Hráči zápasu: P. Javorský , T. Jandečka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Červený Václav - KLIČKA Šimon, KLIČKA Kristian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Radek Šlejska
Tip experta: výhra domácích

Zkušený tým Měcholup doma rozstřílí Svéradice a přiblíží se opět postupu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích