3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 17:30

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrádek doma nedal Losiné šanci


Branky


18. J. Skála , 37. J. Brabec , 85. J. Skála
16

Hrádek porazil ve 23. kole Losinou 3:0. Domácí mužstvo se po sedmém vítězství v sezoně posunulo na průběžnou devátou příčku, zatímco hosté klesli na jedenáctou pozici. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skála otevřel skóre zápasu

Úvod zápasu se nesl ve znamení aktivity Hrádku. Domácí dobře kombinovali a soupeře bez větších obtíží přehrávali. Losiná se nemohla naplno dostat do utkání a bylo jen otázkou času, kdy inkasuje. V 18. minutě využil dobrého postavení domácí Skála a přesnou střelou otevřel skóre zápasu, 1:0. V dalších minutách měli domácí fotbalisté další šance, ty však neproměnili. Ve 37. minutě se Hrádek přece jenom dočkal, přesný balón zužitkoval Brabec a umístěným zakončením zvýšil na 2:0. Ve 41. minutě se do výborné šance dostával hostující Spörl, ale jeho další snahu zastavilo zranění, po kterém bohužel musel střídat. Místo něj na trávník zamířil Kozák. Víc už se v první půli nestalo, a tak domácí odcházeli do kabin za dvoubrankového vedení.  

Hrádek si náskok pohlídal

Druhá polovina byla téměř identická s tou první. Hrádek byl herně lepší, více držel balón a vypracoval si další šance ke vstřelení branky. Přestože se domácí několikrát ocitli blízko gólu, dlouhou dobu se nedokázali prosadit. Hráčům Losiné se v utkání vůbec nedařilo a po přestávce svůj výkon nezlepšili. Definitivní klid přinesl na domácí stranu Skála. Ten potvrdil formu z posledních týdnů a v 85. minutě vstřelil svou druhou branku v duelu, 3:0. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Svatobor Hrádek
Jiří Brabec, hráč: V utkání s Losinou jsme už potřebovali vybojovat tři body. A to se nám po dobrém výkonu podařilo. Vlastně si nepamatuju jedinou šanci hostujícího týmu. Naopak my jsme se dostali do několika šancí a tři z nich využili. Velká pochvala pro všechny kluky. Teď nás čeká úterní dohrávka doma se Strážovem, kde musíme zopakovat výkon a ideálně i výsledek.

TJ Sokol Losiná
Rudolf Spörl, trenér: Dnes se nám nepodařilo prakticky nic. Soupeř byl ve všech ohledech lepším týmem a zaslouženě zvítězil. My jsme dělali zbytečné chyby, které Hrádek potrestal a sami jsme si nevytvořili téměř žádné šance. Porážku musíme co nejrychleji hodit za hlavu a k dalšímu utkání přistoupit zodpovědně.



Sestavy


TJ Svatobor Hrádek
F. Čonka [-] - M. Pavlíček [-] (85. Š. Bubela [-] ) , J. Skála [-] , V. Holeček [-] (69. S. Ryba [-] ) , Š. Gajdečka [-] , J. Kutil [-] , J. Brabec [-] , T. Linhart [-] , M. Jiřina [-] (85. M. Holeček [-] ) , F. Mareš [-] , A. Štěpán [-]

TJ Sokol Losiná
M. Albl [-] - M. Šindelář [-] (69. T. Pech [-] ) , R. Spörl [-] (41. R. Kozák [-] ) , M. Bodanský [-] , V. Tobrman [-] , T. Hrach [-] , D. Matulka [-] (67. M. Pešek [-] ) , L. Šindelář [-] , J. Votípka [-] , O. Hubka [-] , J. Aubrecht [-]

ŽK: 52. V. Holeček - 82. J. Votípka .
Hráči zápasu: F. Čonka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kvasnička Ladislav - PRESSL Václav, BRŮHA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Radek Šlejska
Tip experta: remíza

V Hrádku se hraje vždy nepříjemně, přesto tipuji, že si Losiná odveze z těžkého zápasu alespoň bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza