Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 17:30

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spálené Poříčí ochutnalo v derby s Blovicemi desítku, v první půli viděli diváci hned osm branek


Branky


15

Na zápas v Blovicích se určitě budou snažit co nejrychleji zapomenout fotbalisté Spáleného Poříčí. Soupeř nad nimi totiž zvítězil ve 23. kole vysoko 10:1. Domácí rozhodli derby již v prvním poločase, v jehož průběhu vstřelili sedm branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Osm branek během prvních 45 minut

První velkou šanci si vytvořili hosté. Ve 4. minutě J. Byron vysunul pěknou kolmicí Šlejsku, ten následně překonal brankáře, ale za něj na brankové čáře zaskočil jeden z obránců. V 5. minutě už se na straně Spáleného Poříčí slavilo. Fiala se zhruba z 18 metrů odhodlal ohrozit branku a na jeho překvapivý pokus blovický gólman nestihl zareagovat. V 16. minutě hosté ztratili balón, čehož okamžitě využil Krásný, jenž nejdříve obešel dva protihráče a poté přesnou střelou po zemi srovnal na 1:1. V dalších minutách rozjeli domácí kanonádu. Ve 20. minutě hosté chybovali v rozehrávce, tentokrát převzal míč J. Rous a chytrým lobem upravil skóre na 2:1. O čtyři minuty později si po rohovém kopu našel dobrý prostor J. Rous a opět mířil přesně, 3:1. Ve 26. minutě se z pozice obránce dostal do zakončení z 19 metrů blovický obránce Diviš a na jeho následný technický pokus placírkou neměl brankář nárok, 4:1. Blovice byly při chuti a fotbalisté Spáleného Poříčí se rázem ocitli v roli pouhého pozorovatele. Ve 32. minutě zvýšil už na 5:1 Šabata a o dvě minuty později přidal šestou branku Krásný. Demolici soupeře završil ve 45. minutě Krásný, který zkompletoval hattrick. 

Blovice si dokráčely k desítce

Domácí hráči pokračovali po přestávce ve výborném výkonu. V 50. minutě si našel po standardní situaci ideální prostor k zakončení Krásný a svým čtvrtým gólem v duelu zvýšil už na 8:1. Hosté měli po celé utkání velké mezery v obraně a soupeř to nemilosrdně trestal.  V 69. minutě si zužitkoval přesný centr J. Rous a střelou z bezprostřední blízkosti upravil skóre na 9:1, zároveň dokončil hattrick. Domácí fanoušci se nakonec dočkali i desátého gólu. Ten si po dlouhém nákopu gólmana připsal střídající Břicháček. V 90. minutě ještě mohl snížit hostující Fiala, ale z přímého volného kopu orazítkoval pouze pravou tyč. 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Spálené Poříčí
Luděk Tupý, veoducí mužstva: V derby v Blovicích jsme byli prvních 15 minut lepším týmem a rychle získali vedení. Naše školácké chyby ale posadily domácí na koně a do konce poločasu téměř každá jejich střela trefila naši síť. Do konce zápasu pak existovalo na hřišti už pouze jediné mužstvo. Z debaklu se musíme rychle oklepat a doma sehrát důstojnou partii s výborným Švihovem.



Sestavy


TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - J. Diviš [-] , M. Štětina [-] (65. J. Rojík [-] ) , R. Kolář [-] , M. Šmíd [-] (51. I. Ivanov [-] ) - L. Krásný [-] , J. Vokurka [-] (46. L. Břicháček [-] ) , D. Tříska [-] , R. Šabata [-] (70. L. Skřivan [-] ) - M. Heřman [-] , J. Rous [-] (70. P. Malý [-] ) -

TJ Sokol Spálené Poříčí
L. Varga [-] - V. Fiala [-] , J. Byron [-] , P. Byron [-] , J. Kolář [-] (62. M. Šlouf [-] ) , V. Raichynets [-] (62. K. Bláha [-] ) , S. Hefert [-] , R. Šlejska [-] (74. M. Ferenc [-] ) , O. Homolka [-] (29. M. Gross [-] ) , J. Šefl [-] , T. Vaidiš [-]

ŽK: 40. M. Šmíd - 38. R. Šlejska , 48. J. Byron .
Hráči zápasu: L. Břicháček , J. Rous , R. Kolář , J. Diviš .
Počet diváků: 400. Rozhodčí: Kulhánek Milan - VELÍŠEK Jiří, DUŠEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Radek Šlejska
Tip experta: výhra hostů

Čeká nás derby, navíc venku v Blovicich. Ačkoliv domácí nemají nejlepší formu, bude to extrémně těžký a vyhrocený zápas, ze kterého si do Spáleného Poříčí dovezeme 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů