0:1
(0:0)
75. J. Pitel
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 15:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klatovy prohrály posedmé v řadě, tentokrát nestačily na Bolešiny


Branky


75. J. Pitel
16

Klatovy neuspěly ani ve 23. kole a doma prohrály s Bolešinami 0:1. Domácí utržili již sedmou porážku za sebou a stále marně čekají na první jarní body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci se gólu nedočkali

Soupeře dělilo před zápasem sedm bodů, zároveň v minulém týdnu nebodovali, vzájemné střetnutí tudíž slibovalo vyrovnanou bitvu. To se potvrdilo i v samotném úvodu, kdy se hra přelévala z jedné strany na druhou. Hosté si postupem času vypracovali několik slibných příležitostí, v koncovce se jim ale nedařilo. Stejně si počínaly Klatovy. Ty měly největší šanci po chybné rozehrávce jednoho z hostujících obránců, hrubku defenzivy však napravil brankář Simbartl. Na hřišti se rovněž odehrála řada osobních soubojů a utkání bylo hodně kontaktní, což sebou přineslo i několik ostřejších zákroků. 

O vítězství Bolešin rozhodl Pitel

Druhý poločas odstartoval žlutou kartou na straně domácího týmu, kterou si připsal Korpa. Bolešiny po přestávce zlepšily svou hru a během několika minut se ocitly nebezpečně blízko branky soupeře, gól však nevstřelily. Domácí vzápětí zahrozili z několika protiútoků, nicméně k vyložené šanci to nevedlo. Vyrovnaný duel rozsekl až hostující Pitel. Ten se v 75. minutě chytře zbavil obránce a následnou střelou k tyči poslal Bolešiny do vedení. Klatovy se v závěru zápasu snažily o vyrovnání, hosté ale těsný náskok uhájili a odvezli si tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898 B
Lukáš Urs, hráč: Zápas byl dle očekávání vyrovnaný se spoustů osobních soubojů, kde rozhodovalo, kdo první vstřelí branku. Bohužel se to opět povedlo soupeři a vedení si pohlídal. Z naší strany nejsme spokojeni s hrou, kterou jsme předvedli. Pokud chceme nějaký zápas vyhrát, tak musíme v útočné fázi předvést mnohem mnohem více, než co aktuálně předvádíme. A když se nedaří fotbalově, tak minimálně soupeř musí cítit, že na hřišti jste. Soupeři gratuluji k výhře.

SK Bolešiny
Jiří Šmolc, trenér: V prvním poločase se hrála vyrovnaná partie s minimem šancí na obou stranách. Troufnu si říct, že po přestávce jsme byli lepším týmem a vypracovali jsme si několik dobrých příležitostí, které jsme ale nevyužili. Nakonec jsme se patnáct minut před koncem zápasu dočkali zasloužené branky, která rozhodla o našem vítězstvím.



Sestavy


SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] - L. Korpa [-] , D. Lajpold [-] (62. O. Mareš [-] ) , J. Pretzelmayer [-] , L. Šlechta [-] , Z. Cibulka [-] , L. Urs [-] , J. Potužník [-] , J. Šťastný [-] , Z. Kotáb [-] , M. Janda [-]

SK Bolešiny
V. Simbartl [-] - J. Pitel [-] , M. Moravec [-] , D. Kolář [-] , R. Šindelář [-] (73. T. Novák [-] ) , Z. Rückl [-] , K. Šilhavý [-] , V. Rehák [-] (87. J. Soupír [-] ) , J. Brtník [-] , R. Farný [-] , Š. Bauer [-]

ŽK: 48. L. Korpa , 68. M. Janda - 62. V. Rehák .
Hráči zápasu: Z. Rückl .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: Bureš Jiří - JIROTKA Jan, KOPECKÝ Felix Jonathan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Radek Šlejska
Tip experta: remíza

Klatovy nehrají dobře, spíše to vypadá, že už chtějí mít sezónu za sebou, ale nastoupí doma a proti Bolešinám si bod pohlídají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích