1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 11:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Švihov si odvezl ze Spáleného Poříčí všechny tři body


Branky


36. R. Šlejska - 38. M. Marek (p.) , 45. A. Aizner , 65. M. Moláček , 87. L. Cibulka
15

Švihov oplatil Spálenému Poříčí porážku z podzimu a ve 24. kole nad ním zvítězil 4:1. Hosté si dokráčeli pro čtrnáctou výhru v letošním ročníku, zatímco domácí vyšli bodově naprázdno posedmé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase viděli diváci tři branky

Již v 10. minutě spálil Švihov slibnou příležitost ke skórování. Po pohledné kombinaci hostujícího mužstva jeden z hráčů zacílil z 15 metrů na branku soupeře, ke své smůle však trefil pouze břevno. Sporný moment zase přinesla 30. minuta. V pokutovém území Spáleného Poříčí to zavánělo faulem, Švihov se ale penalty nedočkal. O sedm minut později se radovali domácí, Šefl chytře vysunul Šlejsku a ten v samostatném úniku potvrdil kvalitu v zakončení, 1:0. Nicméně radost Sp. Poříčí trvala necelých 120 sekund. Jeden z domácích hráčů se provinil nedovoleným zákrokem v pokutovém území a tentokrát se už penalta pískala. K té se postavil Marek a bez problému ji proměnil, 1:1. Ve 45. minutě si navíc našel volný prostor hostující Aizner a umístěnou střelou poslal Švihov do vedení. 

Švihov přidal další dva góly

V 56. minutě si vypracoval další šanci Švihov, proti prudké střele ovšem skvěle zareagoval domácí brankář Brudna, pohotovou dorážku poté zastavilo břevno. Obě mužstva se i po přestávce snažila především o kombinační hru a kdo na zápas zavítal, určitě si přišel na své. V 65. minutě sehráli hosté rychlý brejk, ideálního postavení využil Moláček a přesným zakončením zvýšil na 3:1. Závěr zápasu přinesl dvě velké příležitosti na obou stranách. Spálené Poříčí tu svou v gól nepřetavilo, zatímco Švihov ano. V 87. minutě uzavřel skóre na konečných 4:1 střídající Cibulka



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Spálené Poříčí
Luděk Tupý, vedoucí mužstva: Po nepřesvědčivých výkonech v posledních dvou kolech jsme se proti Švihovu vrátili k zodpovědnému aktivnímu bránění i ke kombinační útočné hře. V utkání jsme krátce vedli, ale hosté zvrátili vedení na svoji stranu v posledních sekundách prvního poločasu. V ofenzivně lepším druhém poločase jsme se až příliš často chytali do ofsajdových pastí hostí a z náznaků šancí nic nevytěžili. Hosté pak využili dvě okénka v naší obraně k navýšení svého zaslouženého vítězství. Oboustranně slušné utkání hrané ve vysokém tempu se muselo dvěma stovkám diváků líbit.

FC Švihov
Adam Popelka, trenér: Určitě se jednalo o náš nejlepší výkon na jaře. Od první minuty jsme dobře kombinovali a velmi snadno jsme se dostávali do šancí. V prvním poločase jsme navíc měli kopat pokutový kop, bohužel sudí rozhodl jinak. Přestože se domácí ujali vedení, rychle jsme zareagovali a ještě do konce prvního poločasu jsme vývoj otočili. Ve druhém poločase jsme pokračovali ve výborném výkonu a zaslouženě jsme si došli pro vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí
F. Brudna [-] - M. Šlouf [-] (80. K. Bláha [-] ) , J. Byron [-] , P. Byron [-] , T. Vaidiš [-] , J. Tupý [-] (58. M. Gross [-] ) , S. Hefert [-] , R. Šlejska [-] , J. Šefl [-] , V. Fiala [-] , V. Raichynets [-] (58. J. Kolář [-] )

FC Švihov
F. Jarolím [-] - M. Brož [-] , M. Daněk [-] - M. Moláček [-] (71. J. Baxa [-] ) , T. Daněk [-] , J. Sláma [-] (80. L. Cibulka [-] ) , M. Marek [-] , V. Petelík [-] - A. Aizner [-] (88. D. Šašek [-] ) , M. Polívka [-] (71. M. Petelík [-] ) , M. Toman [-]

ŽK: 73. J. Šefl , 84. T. Vaidiš - 52. A. Aizner , 82. V. Petelík .
Hráči zápasu: M. Moláček , T. Daněk .
Počet diváků: 201. Rozhodčí: KOVÁŘ Bronislav - FRGAL Lukáš, BUCHTELÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Jakub Pivnička
Tip experta: výhra hostů

Sp. Poříčí je doma opravdu silné. Fanoušci je tam vždycky ženou k vítězství, ale myslím si, že Švihov vstřelí rozhodující branku ke konci zápasu a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích