3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 13:30

26.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj B týmů ovládly Spoje


Branky


4

Souboj sedmého s desátým to byl zápas Spojů proti Újezdu Praha 4. Do zápasu šel Újezd v pozměněné sestavě doplněné hned o 3 dorostence. Spoje hru kontrolovaly a Josef Špitálský v brance držel naděje Újezdu na body v utkání. Na ty to však nakonec Újezdu nestačilo a se Spoji prohrál 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spoje od začátku utkání kontrolovaly hru a byly více na míči. Hráči Spojů se snažili si vytvářet šance, ale většinou ztroskotali na skvěle chytajícím Špitálském v brance Újezda. 

Ten poprvé kapituloval v minutě 27., kdy se do přetaženého centru ve skluzu položil Oleh Rusnak a Špitálský na balón nedosáhl. Na poločasovou přestávku šli domácí s jednobrankovým vedením.

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu. V minutě 57. to byla akce z levé strany, kde Spoje dali balón pod sebe a hráč vystřelil, jenže se balón od obránce hostí odrazil k Ivanu Yanakovovi, který již jen doklepával do prázdné branky.

O 8 minut později svou druhou brankou v zápase na 3:0 zvyšoval Oleh Rusnak.

Čestný gól za hosty vstřelil alespoň Martin Daňhel a utkání skončilo výsledkem 3:1.

 



Ohlasy k zápasu



SK Újezd P-4 B
Václav Malčánek - trenér: Převaha domácích byla jednoznačná od začátku. My jsme přijeli v poměrně oslabené sestavě doplněné o 3 dorostence v základní sestavě. Ti podali velmi dobrý výkon na to, že to byl jeden z prvních jejich zápasů v A třídě v mužské kategorii. Domácí byli jednoznačně lepší na míči, kontrolovali hru. Přežili jsme nějaké 3 nebo 4 jejich šance, kde zachytal výborně náš golman. My jsme se moc do šancí nedostali a převaha byla zjevná. Oni pak vytěžili z takové pološance gól na 1:0 a za tohoto stavu se šlo i do kabin. Myslím si, že je trošku ta hra ukolébala a hra z jejich strany nebyla nijak aktivní dopředu. Spíš to bylo takové přelévání ze strany na stranu a v zásadě potom druhý gól v 60. minutě utkání rozhodl. Co se týče našeho snížení, tak to už jen vyplynulo ze hry a skončilo to 3:1. Z naší strany toho není moc co hodnotit, protože sestava byla dost oslabená a Spoje měli v sestavě nějaké kluky z A týmů a kontrolou a hraním na míči byly jinde.



Sestavy


TJ Spoje Praha B
M. Merdieiev [-] - O. Koščo [-] , O. Rusnak [-] , D. Tanchyk [-] , D. Zhul [-] (59. M. Dmytriiev [-] ) , V. Horskii [-] , B. Holyk [-] , S. Lemák [-] (59. D. Tokar [-] ) , E. Morilyák [-] , Š. Havrda [-] (46. I. Baisa [-] ) , I. Yanakov [-] (83. O. Sakhulov [-] )

SK Újezd P-4 B
J. Špitálský [-] - A. Vagenknecht [-] , S. Radhi [-] , O. Míšek [-] , O. Kantor [-] , J. Lanhaus [-] , M. Hurych [-] (71. M. Daňhel [-] ) , D. Balun [-] , M. Navrátil [-] , T. Sedláček [-] , V. Krejčí [-]

ŽK: 48. M. Hurych .
Počet diváků: 39. Rozhodčí: STĚHULE Borek - HEJSLER Jan, KOŠAŘ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Petr Lojda
Tip experta: výhra hostů

V týmu Spojů, který tvoří z velké části cizinci asi nevládne dobrá atmosféra. Před sezónou největší favorit na postup má nevyrovnané výsledky a na čelo se již těžko dotáhne. Výhru zařídí z trestňáku Vrabec a hlavou Krejčí.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Čechie Dubeč 26 72:35 58
2 SK Slovan Kunratice 26 68:31 55
3 SK Union Vršovice 26 72:31 52
4 SC Xaverov Horní Počernice 26 60:38 50
5 TJ Spoje Praha B 26 69:48 48
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Robert Sládek 24
2 Ismar Begič 20
3 Filip Švarc 19
4 Christ Nwogu 17
5 Marek Benda 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 97 50,5% 0
2 Radek Hruška 60 37,5% 0
3 Jaromír Bělunek 39 60,9% 1
4 Miroslav Liška 25 35,2% 0
5 Jiří Klik 17 54,8% 0
Zobrazit celou tabulku