0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 10:15

26.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, OHLASEM: Vinoř byla důraznější, porazila Březiněves a stoupá tabulkou vzhůru


Branky


4

Vinoř v minulých dvou kolech nasbírala 4 body, ale rovněž nasbírala i 3 červené karty. Nyní Vinoř přijela do Březiněvsi, která v minulém kola porazila tou dobou první Union Vršovice. Očekával se zajímavý duel, který hosté chtěli určitě odehrát bez obdržené červené karty. To se jim povedlo, Vinoř k tomu navíc vstřelila 4 branky a stoupá tabulkou ode dna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


Březiněves
Miroslav Siva - trenér: Důraz. Tam byl zásadní rozdíl mezi týmy. Špatně jsme se vyrovnávali s agresivitou soupeře, kdy některé zákroky byly za hranou a šlo o zdraví. Po jednom takovém v úvodu zápasu jsme museli střídat a sezóna pro Marka asi skončila. Překvapilo mě, že to rozhodčí neposoudil ani jako faul. Ten hráč tam šel prostě nesmyslně. Máme už 5. stopera mimo hru a prostor dostanou další kluci. Když se vrátim k zápasu, tak my kdyby jsme hráli dva dny tak gól nedáme. V každém poločase jsme se dostali do vyložených šancí, ale teď nám to tam nepadá. Vinoř prokázala důraz i ve vápně. Vinoř co měla to dala. Pro nás krutý vysledek, ale i takové zapasy jsou.

FK Vinoř 1928
Pavel Brož - trenér: Vstoupili jsme do utkání velmi disciplinovaně. Kladl jsem klukům důraz na defenzívu a proto jsme nastoupili v rozestavení 4-5-1. Obrana hrála opravdu velmi dobře a kompaktně se středovou řadou a bez vážnějších chyb a když se udělala chyba, tak opět gólman Dlabola podržel. Kolem 30. minuty jsme začínali hrozit v útočné fázi, kdy jediný hrot Ježek velmi dobře zabíhal za obranu domácích a toho jsme také využili v 37. minutě gólem na 0:1, kdy po ose Fuchs a Kovtun skóruje Ježek nádhernou střelou k levé tyči. Do druhého poločasu jsme udělali jednu změnu, kdy jsme posílili útok Zmeškalem a změnili rozestavení na 4-4-2 a bylo vidět, že se nám to vyplatilo. Hosté otevřeli obranu a my jsme se tam dostávali velice lehce a hlavně naší produktivitou v útočné fázi v 47. minutě střídající Zmeškal dává gól po rohovém kopu, kdy sklepává Ježek před brankou na Zmeškala a ten důrazem doráží do branky 0:2. Druhým gólem se kluci ještě více dali do klidu a začali více kombinovat. Vystřídal jsem velmi šikovného Ježka a nahradil ho Kocourkem a ten opět ukázal ligové zkušenosti. Hned po krásné křídelní akci nachází Zmeškala a ten dává na 0:3. Dvě minutky po té dlouhý balón Rek posílá do šestnáctky na Kocourka, ten sklepavá opět na Zmeškala, který z první zakončuje nekompromisně na 0:4. Musím kluky pochválit, že opravdu dodržením disciplíny (bez červené karty) a pokynů, které jsme si řekli v kabině, je kluci plnili na 100 % a to se nám vyplatilo a odvážíme si důležité 3 body.



Sestavy


Březiněves
O. Kelemen [-] - D. Fiala [-] (46. I. Bilotserkovets [-] ) , M. Krejčí [-] (17. J. Douděra [-] ) , O. Kupka [-] , M. Todavchych [-] , M. Klimpelle [-] , D. Kaibar [-] , L. Špaček [-] (10. M. Fiala [-] ) , P. Machytka [-] , M. Benda [-] , I. Novosad [-] (66. D. Fejgl [-] )

FK Vinoř 1928
M. Dlabola [-] - E. Chaloupka [-] , D. Rek [-] , V. Oswald [-] (71. D. Škrabánek [-] ) , V. Kovtun [-] , J. Zemánek [-] (46. Z. Zmeškal [-] ) , J. Javůrek [-] , L. Ježek [-] (82. D. Kocourek [-] ) , V. Dlabač [-] , M. Fuchs [-] (84. V. Šmíd [-] ) , D. Kaiser [-]

ŽK: 87. M. Benda - 23. E. Chaloupka , 51. D. Rek , 68. J. Javůrek , 73. D. Kaiser .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MIČKO Lubomír - PYTLOUN Ladislav, JANŠTA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Petr Lojda
Tip experta: výhra domácích

Hosté si vybrali dávku štěstí v minulých dvou kolech, góly nepomohou ani zkušení hráči Kocourek a Zmeškal.
Domácí vyhrají gólem Bendy a vrátí Vinoř do boje o záchranu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Čechie Dubeč 26 72:35 58
2 SK Slovan Kunratice 26 68:31 55
3 SK Union Vršovice 26 72:31 52
4 SC Xaverov Horní Počernice 26 60:38 50
5 TJ Spoje Praha B 26 69:48 48
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Robert Sládek 24
2 Ismar Begič 20
3 Filip Švarc 19
4 Christ Nwogu 17
5 Ivan Yanakov 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 97 50,5% 0
2 Radek Hruška 60 37,5% 0
3 Jaromír Bělunek 39 60,9% 1
4 Miroslav Liška 25 35,2% 0
5 Jiří Klik 17 54,8% 0
Zobrazit celou tabulku