C. Nwogu 34.
1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 17:00

26.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, OHLASEM: Kunratice neproměnily penaltu a s Dolními Počernicemi jen remizovaly


Branky


34. C. Nwogu - 66. M. Koryta
4

Dolní Počernice, které mají záchranářské starosti přivítaly na hřiště Kunratic, které byly v utkání jasným favoritem, jelikož okupují čelo tabulky.

Kunratice se do vedení dostaly díky svému nejlepšímu střelci Christu Nwogu, který se prosadil po rohu. Zásadní moment přišel poté, když domácí neproměnili penaltu, kterou zlikvidoval Hájek v brance.

Hosté nakonec vyrovnali po hlavičce Matyáše Koryty. 

Utkání tak skončilo remízou 1:1.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dolní Počernice
Martin Cicala - trenér: Podali jsme velmi dobrý výkon s tím, že jsme v prvním poločase měli navrch a to včetně šancí, dokonce obrovských šancí, které jsme neproměnili. Oni mají velmi silné trestné kopy včetně rohů a z jednoho jsme dostali gól, kdy jsme nepokryli jejich silného hráče Christa Nwogu. Ale poločas naznačil, že zápas není ztracený. Navíc nás podpořilo, že za stavu 1:0 pro domácí náš golman Daniel Hájek chytil penaltu. Ten dobrý výkon jsme podpořili i ve druhém poločase, i kdy už jsme neměli tolik šancí a tlak domácích stoupal. Po několika slibných akcích jsme se dostali k jednomu trestnému kopu, kdy jsme hlavičkou někde z úrovně penalty dali gól i my. Takže to bylo 1:1 a potom celkem logicky se soupeř z čela tabulky tlačil do šancí, ale 2 obrovské chytil znovu náš brankář s jistotou. A to i tu největší z malého vápna. Pořád jsme drželi stav 1:1 a v závěru jsme to mohli být my, kdo se mohl radovat protože v závěru jsme šli dvakrát sami na bránu, respektive jednou úplně, protože stoper již nestíhal a náš útočník obstřelil golmana a bohužel i branku. V poslední minutě byl centr za obranu, náš hráč si dal dlouhou kličku, dostal se s ní až k brankové čáře, vracel to zpátky a střela bohužel netrefila ani branku. Mohlo to dopadnout i lépe, ale z pohledu dobrého a vyrovnaného zápasu jsme uhráli bod a nevím jestli bude zlatý a nebo jestli nám ty dva body budou k záchraně chybět.



Sestavy


SK Slovan Kunratice
R. Zugehoer [-] - C. Nwogu [-] , M. Bělčický [-] , L. Stýblo [-] (77. M. Holas [-] ) , I. Begič [-] , O. Mareš [-] , T. Přibyl [-] , J. Hudzieczek [-] , O. Kadla [-] , D. Jíra [-] , M. Vostárek [-]

TJ Sokol Dolní Počernice
D. Hájek [-] - F. Baláž [-] , D. Verner [-] , M. Cicala [-] , M. Hosnedl [-] - L. Pour [-] , J. Šamša [-] (89. J. Row [-] ) , R. Bárta [-] , A. Tomášek [-] (63. M. Velíšek [-] ) - D. Svěrák [-] (86. J. Vycpálek [-] ) , M. Koryta [-] (89. F. Fiala [-] )

ŽK: 79. C. Nwogu - 63. D. Svěrák , 79. D. Hájek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: JANŠTA Michal - MAREK Tomáš, PAZDERSKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Petr Lojda
Tip experta: výhra domácích

Vraždění neviňátek. Kunratice jednoznačně vyhrají góly Begiče a Nwogua. Počernice pak budou spoléhat na velké štěstí, aby se zahránily.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Čechie Dubeč 26 72:35 58
2 SK Slovan Kunratice 26 68:31 55
3 SK Union Vršovice 26 72:31 52
4 SC Xaverov Horní Počernice 26 60:38 50
5 TJ Spoje Praha B 26 69:48 48
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Robert Sládek 24
2 Ismar Begič 20
3 Filip Švarc 19
4 Christ Nwogu 17
5 Ivan Yanakov 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 97 50,5% 0
2 Radek Hruška 60 37,5% 0
3 Jaromír Bělunek 39 60,9% 1
4 Miroslav Liška 25 35,2% 0
5 Jiří Klik 17 54,8% 0
Zobrazit celou tabulku