O. Melecký 49. (p.)
M. Prchala 88.
2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 16:30

20.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Opava ve vedru vydřela tři body


Branky


49. O. Melecký (p.) , 88. M. Prchala - 56. M. Raiskup
15

Po bezbrankovém poločase, dala Opava ve druhé části o jednu branku víc než soupeř. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Opava přivítala ve velkém vedru tým ze Staré Vsi. Už ve třetí minutě zahrával Melecký přímý kop, ale Henčl hlavičkoval vedle hostující brány. Za dvě minuty běžel Melecký z boku na golmana Kohouta, který ale neměl z jeho pokiusem problémy. Pak na druhé straně vytáhl Honka pokus Köhlera na rohový kop. V 10. minutě pak vytlačil střelu Meleckého Kohout na roh. Po čtvrthodině hry střílel nebezpečně Raiskup, ale obrana jeho pokus zblokovala. Ve 21. minutě zatáhl míč Klimeš a nahrál Žizkovi, který přízemní střelou mířil vedle. Za dvě minuty pak po rohu Paulera hlavičkoval nad bránu Gregovský. Ve 38. minutě pak střelu Štencela u tyče vydrápl na roh Kohout. Za čtyři minuty se pak Raiskup obtočil kolem hráče a Honka jeho střelu musel vytlačit na roh. Dvě minuty před koncem poločasu pak po centru Škrobánka skončila hlava Henčla v náručí brankáře Kohouta. 

Opava dala o jednu branku navíc

Do druhého dějství vstoupila aktivněji Opava. Henčl dokázal vybojovat faul v pokutovém území a penaltu s přehledem proměnil Melecký – 1:0. Stará Ves vyrovnala v 56. minutě, když se dlouhý aut dostal až k Raiskupovi, který se otočil a jeho střela s přispěním teče, se došourala do sítě – 1:1. Domácí pak reagovali v 61. minutě po centru Meleckého, ale Hoblík v pádu mířil vedle. V 64. minutě pak po rohovém kopu Paulera hlavičkoval Prášil nad bránu. V 69. minutě pak udělali domácí chybu, míče se zmocnil Hrabina, ale jeho pokus Honka vytlačil na rohový kop. Zajímavé okamžiky pak přišly na konci zápasu. Nejdříve Prchala nastřelil tyčku hostující brány a dorážku Meleckého zlikvidoval brankář Kohout. Pět minut před koncem pak přímý kop Meleckého z náběhu poslal k tyči Prchala – 2:1. V závěru utkání pak Prchala nastřelil hostující břevno.

 

Opava jede příští kolo do Krnova. Stará Ves bude hostit Slavkov. 



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Dalibor Fišer (trenér): Dneska byl hrozný terén, zápas byl jako kdyby hrály týmy z čtvrté skupiny. Bylo to absolutně nekoukatelné. Je zajímavé, když hrajeme špatně, tak vybojujeme body, když naopak dobře, dostaneme debakl.

TJ Sokol Stará Ves
Jan Šuba (trenér): Dneska tzo hodně ovlivnil rozhodčí. Absolutně jsme se díky němu nemohli dostat do hry. ZHruba od šedeáté minuty nás k ničemu nepustil. Pískal fauly obráceně a dotlačil domácí ke třem bodům. Domácí nakonec ten gól dali a byli šťastnějsším týmem, který vyválčil tři body. Nakonec bych se chtěl omluvit za své emoce, protože to už byl na mě až příliš.



Sestavy


FK Slavia Opava
M. Honka [-] - A. Žižka [-] (75. T. Ryž [-] ) , O. Melecký [-] , M. Škrobanek [-] , M. Pavlíček [-] (89. M. Poštulka [-] ) , J. Hoblík [-] (66. M. Prchala [-] ) , J. Štencel [-] (66. J. Hanslik [-] ) , M. Říčný [-] , J. Schneider [-] , D. Klimeš [-] (46. I. Kratochvíl [-] ) , Š. Henčl [-]

TJ Sokol Stará Ves
K. Kohout [-] - M. Raiskup [-] (66. O. Hrabina [-] ) , K. Meluš [-] , L. Gregovský [-] , T. Král [-] , F. Köhler [-] , L. Ošlejšek [-] , K. Pauler [-] , J. Sekanina [-] , J. Matějka [-] , P. Prášil [-]

Počet diváků: 132. Rozhodčí: KOTAS Adam - CHÝLEK Martin, YEGHIAZARYAN Vachik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Mrázek
Tip experta: remíza

Domácí umí silné soupeře potrápit a věřím, že alespoň bod doma urvou. Budu jim držet palce.

Tip: výhra hostů