Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 16:30

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žimrovice zaslouženě vyhrály


Branky


11

žimrovice se během zápasu dostaly do čtyřbrankového vedení. Bohuslavice jen korigovaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žimrovice vedly o dvě branky

Žimrovice hostily na svém hřišti mužstvo z Bohuslavic. Po celý zápas drželi domácí dirigentskou taktovku pevně ve svých rukách. Jako první ale zahrozili hosté, ale přímý kop Kovala ze 6. minuty skončil přímo v náruči brankáře Šehoviče. Po čtvrthodině hry po nahrávce Fajkuse Hopp odcentroval míč na Lukáše Škrobánka, který si balon zpracoval a umístil jej do protipohybu brankáře Wrány – 1:0. Další navýšení náskoku měl na kopačce Fajkus, ale vystřelil vedle. Když na světelné tabuli naskočila třicátá minuta byl faulovánm před vápnem Jakub Černý. Jeho bratr Ondřej pak poslal z přímého kopu míč nechytatelně k tyči – 2:0. Na 3:0 mohl zvyšovat Fajkus, ale Wrána ho vychytal. Ve 38. minutě Cigánův poskus z dvaceti metrů zpacifikoval v rukavicích brankář Šehovič. 

Žimrovice výhru pojistily

Ve druhé části pokračovala podobná partie jako v části první. Deset minut po přestávce uvolnil Lukáš Škrobánek na levé straně Jakuba Černého, který mazácky přehodil gólmana Wránu – 3:0. Navýšit skóre pak mohl dvakrát Ondřej Černý, ale dvakrát minut bránu. Neujaly se ani šance Hrbáče a Lukáše Škrobánka. Čtvrthodinu před koncem zahráli hosté špatnou malou domů, když namazali na kopačky Fajkuse, který blafákem poslal míč zkušeně do sítě – 4:0. Hned za minutu střílel z úrovně šestnáctky do náruče Šehoviče Ohřál. Benek pak vypálil nad bránu. Bohuslavice kosmeticky upravily výsledek až sedm minut před koncem, když po přímém kopu Buhly dostal míč nadvakrát do brány Burda – 4:1. V poslední minutě ještě hostující Burda vystřelil nad břevno.

 

Žimrovice jedou příští kolo do Březové. Bohuslavice jedou do Kozmic. 



Ohlasy k zápasu


TJ Žimrovice
Radek Kříž (trenér): Celý zápas jsme byli lepšám týmem. Měli jsme spoustu šancí. Takže za mě je výhra naprosto zasloužená.

SK Bohuslavice
František Fiurášek (vedoucí týmu): Máme docela silnou marodku, ale na druhou stranu byli domácí lepším týmem a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Žimrovice
D. Šehovič [-] - M. Hopp [-] , L. Fajkus [-] , L. Škrobánek [-] (70. P. Škrobánek [-] ) , R. Hrbáč [-] , J. Ondřej [-] (88. D. Lakomý [-] ) , M. Režnar [-] , J. Černý [-] , O. Černý [-] , J. Lukačovič [-] (78. A. Dušek [-] ) , J. Hertel [-]

SK Bohuslavice
M. Wrána [-] - J. Vašenka [-] (63. O. Ječmínek [-] ) , J. Burda [-] , M. Koval [-] (70. M. Faika [-] ) , P. Cigán [-] , A. Ohřál [-] (81. D. Buhla [-] ) , P. Štefek [-] , T. Koska [-] , D. Kotzur [-] (46. M. Vitásek [-] ) , I. Dominik [-] , M. Benek [-]

ŽK: 30. P. Štefek , 38. I. Dominik .
Hráči zápasu: J. Černý .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: RUČKA Jakub - RICHTER Adam, ZAJÍČEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jakub Černý
Tip experta: výhra domácích

Tady nemůžu tipovat nic jiného než naší výhru, i když nás nečeká žádný jednoduchý zápas s důrazným a nepříjemným soupeřem. Ale pokud chceme skončit v tabulce co nejlépe, domácí zápas musíme zvládnout. Tip: 3:1

Tip: výhra domácích