0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře Stěbořic rozhodla jedna branka


Branky


15

Rozhodující branka padla v 58. minutě do sítě Těškovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Těškovice doma přivítaly mužstvo ze Stěbořic. V prvním poločase se hrála vyrovnaná partie. Již ve třetí minutě vystřelil domácí Strojil nad hostující bránu. Pak dvakrát zamířil vedle domácí branky Juchelka. Po jedenácti minutách zlikvidoval nebezpečný centr hostí brankář Lazecký. Ve 23. resp ve 24. minutě se dostal dvakrát do zakončení Vladimír Šenk, ale ani v jednom případě netrefil cílené zařízení. Za minutu se dostali hosté k odraženému míči, ale František Kramný špatně seřídil svá mířidla. Za chvíli Kupka přiťukl míč Juchelkovi, který mířil nad hostující bránu. Po půlhodině hry po dlouhém autu hostů vznikl závar v domácí šestnáctce, ale domácí obrana vše vyřešila odkopem do bezpečí. Ve 38. minutě zatáhl míč Strojil po pravé straně, ale jeho zpětná nahrávka byla sražena obranou hostů. Ve 40. minutě se dostali do zakončení Stěbořice, ale křižná střela Burdy minula svůj cíl. Za tři minuty pak po rohovém kopu hlavičkoval Juchelka nad bránu. Poslední slovo měli hosté, když střelu Kokoška vyrazil Lazecký na roh. 

Stěbořice rozhodly

Na začátku druhé půle levačka Juchelky minula bránu. Deset minut po poločase nastřelil hostující Kokošek břevno. V 58. minutě přišel rozhodující moment zápasu, když dlouhý aut Kokoška sklepl elegantně patičkou do sítě František Kramný – 0:1. Od tohoto okamžiku domácí zapli na vyšší rychlostní stupeň a snažili se vyrovnat. V 65. minutě po faulu na Strojila zahrával přímý kop Vavrečka, ale míč skončil mimo branku. V 68. minutě se dostal do střeleckého zakončení Vavrečka, ale balon z jeho kopačky jen těsně minul branku. Za minutu se do zakončení dostal hostující Šeuer, ale Lazecký byl na svém místě. Dvacet minut před koncem se uvolnil levé straně Matěj Krayzel, který nahrál pod sebe na Juchelku, který ale netrefil cílené zařízení. Do velké šance se dostal, čtvrthodinu před koncem zápasu Matěj Krayzel, jehož střelu Štěpán Kramný vyrazil a dorážka Vladimíra Šenka šla vedle branky. Deset minut před koncem vznikl v šestnáctce hostů závar, ale ten hosté vyřešili nadvakrát odkopem. V 85. minutě skončil výpad Matěje Krayzela přes tři obránce sražením na rohový kop. Za dvě minuty se rohový kop dostal k Juchelkovi, jehož tvrdou střelu mířící k levé tyči byla sražena obráncem na rohový kop. V 89. minutě pronil do vápna Matěj Krayzel, ale jeho zakončení z malého vápna vychytal Štěpán Kramný. V poslední minutě pak proletěl střílený centr malým vápnem, když na něj nedošáhl Dietrich. V nastavení pak ještě domácí zahrávali dva rohy, ale srovnat se jim nepodařilo. 

 

Těškovice jedou příští týden do Dolních Životic. Stěbořice zamíří do Žimrovic. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (asistent trenéra): První poločas byl mezi oběma hráčsky oslabenými mužstvy opatrný a pro diváky nezáživný. Po nešťastné inkasované brance ve druhém poločase jsme sebrali zbytky sil a pokusili se o vyrovnání, ale chyběl nám v zakončení i kousek toho střeleckého štěstí. Za nás to byl remízový zápas, ale body si bohužel odváží šťastnější soupeř.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Dneska jsme přijeli v okleštěné sestavě. Museli jsme přeskupit posty a přizpůsobit se malému hřišti. Do našeho gólu to bylo vyrovnané střetnutí. Pak převzal soupeř iniciativu a my jsme to se štěstím ubránili.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - D. Juchelka [-] , M. Krayzel [-] , V. Krayzel [-] , P. Kupka [-] (80. T. Krčmář [-] ) , V. Šenk [-] , V. Vavrečka [-] , O. Strojil [-] , J. Solnický [-] , J. Šenk [-] , J. Krayzel [-]

TJ Sokol Stěbořice
Š. Kramný [-] - O. Fidler [-] (57. J. Bartusek [-] ) , D. Burda [-] , A. Baier [-] (68. M. Dietrich [-] ) , M. Došla [-] , R. Kokošek [-] , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , F. Kramný [-] (83. M. Šeuer [-] ) , V. Konečný [-] , M. Šimon [-]

ŽK: 90. O. Strojil .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - HLADÍK Miroslav, BEINHAUER Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Viktor Konečný
Tip experta: výhra hostů

Osobně se mi tady nehraje dobře a nikdy tam nerad jezdím, domácí jsou na to zvyklí a nikdy to není jednoduché. Přesto si myslím, že tam vyhrajeme.

Tip: remíza