Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 17:00

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoká přestřelka pro Vávrovice


9

Diváci viděli v zápase devět branek. O jednu víc daly Vávrovice, a proto vyhrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice vedly o dvě branky

Jakartovice přivítaly na svém hřišti mužstvo z Vávrovic. Diváci si určitě přišli na svém, protože padlo devět branek. V páté minutě uvolnil Lichovník Chryczka, který poslal balon nekompromisně k tyči – 0:1. Domácím se pak podařilo dvě góly obrátit skóre. Za sedm minut šel z boku sám na Papeže Török a chytře ho prostřelil – 1:1. Po čtvrthodině hry vybojoval Lacko míč na rohu pětky a nedal brankáři Papežovi žádnou šanci – 2:1. Vávrovicím se ale podařil další obrat v zápase. Vávrovice vyrovnaly ve 27. minutě, když Pchálek poslal balon do vápna, kde jej uklidil do sítě Štencel – 2:2. Za čtyři minuty Chrycyzk poslal balon podél šestnáctky na Lichovníka, který jej umístil přímo k tyči – 2:3. V závěru poločasu převzal Lichovník míč od Chryczyka a vymetl šibenici domácí brány – 2:4.

Jakartovice snížily

Hned ze startu do druhého poločasu střelou kolem brankáře Bednaříka uzavřel Lichovník svůj čistý hattrick – 2:5. Po této brance se zdálo, že je už vymalováno. Domácí ale posunuli do útoku Šupáka a začali hrát lépe. Domácím se pak v 54. minutě podařilo Piatkevičem střelou z přímého kopu snížit na 3:5. Hosté po této brance se začali strachovat o výsledek a domácí začali zlobit. V závěru utkání pak po centru Poštulky upravil na konečných 4:5 hlavou Šupák. Více se už domácím ale nepodařilo.

 

Jakartovice jedou příští kolo do Litultovic. Vávroviće budou hostit Štáblovice.



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Marek Poštulka (hráč): Zase jsme hostům darovali čtyři góly po našich chybách, Když jsme to otočili na 2:1, tak jsem si myslel, že konečně můžeme vyhrát. Bohužel soupeř otočil na 2:5. My jsme to už jen korigovali na 4:5. Gratuluji soupeři k výhře.

FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Hrálo se nám tady hodně špatně. Domácí byl tvrdý a houževnatý tým. Hodně zraněných jsme taky měli, a lepili jsme to,m jak se dalo. Naštěstí jsme dali o jednu branku víc než soupeř.



Sestavy


FK Jakartovice
J. Bednařík [-] - D. Philipp [-] , J. Piatkevič [-] , P. Lacko [-] , O. Gebauer [-] , M. Pluschke [-] (80. V. Jekel [-] ) , K. Török [-] , M. Poštulka [-] , T. Šupák [-] , . Vyhlídal [-] , P. Horvát [-]

FK NOVA Vávrovice
V. Papež [-] - T. Šenk [-] , O. Halátek [-] , O. Levák [-] , M. Schoppik [-] - P. Kořínek [-] (64. M. Zygula [-] ) , M. Klein [-] (80. F. Šenk [-] ) , T. Štencel [-] , J. Lichovník [-] , V. Pchálek [-] - J. Chryczyk [-]

ŽK: 38. O. Gebauer , 44. K. Török - 71. M. Klein .
Hráči zápasu: M. Poštulka - J. Lichovník .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - PIATKEVIČ Jiří (N), NOVÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Dušasn Vala
Tip experta: výhra hostů

Jakartovice zatím nasbíraly pouze 2 body, a hrajou proti Vávrovicím, kde jsou běhaví kluci, proto můj tip jsou Vávrovice.