Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

26.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bříza si svou pozici pohlídala


0

Tři góly za zápas ? Pro Macháčka to není problém. Hattrickové kouzlo tohoto kola dolehlo i na Horní Břízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Před zápasem si všichni myslely, že to bude jednoznačná záležitost, ovšem Sokol chtěl překvapit. Hrál velice koncentrovaně a do ničeho vyloženého Horní Břízu nepouštěl. To samé se však dá říci i o Horní Bříze, jenž velice dobře bránila. A tak skončil první poločas výsledkem 0:0.

 

 

Do druhého poločasu Horní Bříza se změnou v rozestavění  a cílem vstřelit co nejrychleji gól, aby se nedostaly pod tlak. Tímto se řídili a přineslo to ovoce již v 47.minutě. Po levé straně přes osu Chocholatý - Sedlecký  - Macháček, třetí jmenovaný pomohl dostat Horní Břízu z křeče a otevřel skóre zápasu. Aby toho nebylo málo, Macháček si vzal u půlící čáry míč, přešel přes dva obránce a střelou k tyči dovedl Horní Břízu už k dvoubrankovému vedení . V 81. minutě se ještě Sokol pokusil zdramatizovat zápas a hlavičkou snížil Nádraský. Dopomohlo k tomu hlavně špatné dostupování hráčů. Nicméně ve vzduchu visel hattrick a přesně tuto vůni ucítil i Macháček. Do konce zbývala asi poslední minuta nastavení, přičemž Macháček dokázal využít hrubé chyby v rozehrávce hostí a lobem dovršil svůj tříbrankový zápas. Konečné skóre 3:0.

Löffelamn Martin - Byl to opravdu těžký zápas. Trochu cítím, že z naší strany došlo v prvním poločase k podcenění soupeře, který hrál opravdu dobře. Hra vůbec neodpovídala tabulkovému postavení a to cennější je ta výhra urvaná v druhé půli.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Löffelamn Martin: Byl to opravdu těžký zápas. Trochu cítím, že z naší strany došlo v prvním poločase k podcenění soupeře, který hrál opravdu dobře. Hra vůbec neodpovídala tabulkovému postavení a to cennější je ta výhra urvaná v druhé půli.

TJ Sokol Plzeň - Černice
Daněk Zdeněk: Z naší strany to byl takový neurvalý výkon. První půle byla ještě dobrá, ale v druhém dějství jsme po individuálních chybách zápas ztratili. Snaha se však klukům nedá upřít a toho si cením.



Sestavy


SK Horní Bříza
L. Šimandl [-] - J. Němeček [-] , M. Paukner [-] , M. Zavadil [-] , A. Lavička [-] , J. Sedlecký [-] (61. K. Příhoda [-] ) , R. Šimice [-] , M. Fišer [-] , P. Chocholatý [-] (70. J. Šmucler [-] ) , L. Janka [-] , M. Macháček [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice
J. Tománek [-] - M. Chvojka [-] , P. Mlnařík [-] , M. Laibl [-] , O. Marušinec [-] (31. J. Müller [-] ) - V. Hasenöhrl [-] (46. R. Nádraský [-] ) , M. Mur [-] , M. Seman [-] (70. J. Nedvěd [-] ) - P. Stoilov [-] , R. Kozák [-] - J. Mastný [-]

ŽK: 49. M. Chvojka , 60. R. Kozák , 85. M. Laibl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Plzák Martin - ŠPOTÁK Rudolf, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.