1:2
(0:2)
28. T. Kuvík (p.)
32. T. Hemmerka
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bochov prohrál těsně se Žandovem


Branky


85. M. Janáček - 28. T. Kuvík (p.) , 32. T. Hemmerka
0

Bochov, který dostal ve Vintířově jedenácti brankový příděl, chtěl svoji reputaci napravit v domácím zápase 21. kola proti Dolnímu Žandovu. Nakonec neměl daleko k tomu, aby bral nějaký bodový zisk, což se mu však nepovedlo a s Dolním Žandovem prohrál těsně 1:2.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od první minuty dějství bylo utkání mezi Bochovem a Dolním Žandovem vyrovnané. Ani jeden z týmů neměl vyloženě navrch, jenže gólové situace si vytvářeli více hráči hostujícího celku. Ti se mohli dostat do vedení po pár minutách hry, ale brankář Krejčí byl pozorný. Na první branku si tak museli diváci v Bochově počkat až do 28. minuty a k jejich nelibě se o ni postaral žandovský Tomáš Kuvík, který proměnil pokutový kop po faulu Heimerleho. Za další čtyři minuty už Dolní Žandov vedl o dvě branky. Tomáš Hemerka totiž prostřelil vše, co mu stálo v cestě a nasměřoval svůj tým za bodovým ziskem.

Ve druhé půli se hrál podobný fotbal jako v prvním poločase. Bochov se ale na rozdíl od toho prvního více dral do útočení. Kontaktní branku ale ne a ne vstřelit. Naopak své vedení mohl navýšit Žandov, který ale v koncovce nebyl vůbec přesný. A tak si cestu za vítězstvím zkomplikoval, protože se pět minut před koncem zápasu trefil Martin Janáček. Do konce zápasu si však hosté zkušeně svůj hubený náskok pohlídali a zvítězili za tři body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dolní Žandov
Jiří Opava: Jeli jsme s tím, že musíme vyhrát a vyhráli jsme v podstatě o šest gólů. My jsme měli v první půli asi čtyři šance, ze kterých jsme dali dva góly. Nedali jsme další situace ve druhé půli a zbytečně jsme si to zkomplikovali, když soupeř ke konci snížil. Vyhráli jsme zaslouženě, zvládli jsme to a musím kluky pochválit, že bojovali. Zbytečně ale stále chybujeme. Šli jsme trochu nahoru, doufám, že nám herní pohoda zůstane. Nám jde o to, abychom se zachránili a to se nám zatím daří.



Sestavy


FK SMB Bochov
F. Krejčí [-] - M. Heimerle [-] , D. Herman [-] , V. Spejchal [-] - R. Kajzar [-] , F. Machala [-] , K. Pacinda [-] , J. Škoda [-] (81. Š. Šipula [-] ) , F. Duda [-] - J. Brabenec [-] (71. P. Hebert [-] ) , M. Janáček [-]

TJ Sokol Dolní Žandov
T. Rada [-] - T. Hemmerka [-] (83. M. Kič [-] ) , Š. Kundrát [-] , T. Kuvík [-] , M. Jakubec [-] , D. Zavadil [-] (90. M. Setnička [-] ) , P. Šimáček [-] , M. Daněk [-] , M. Daneziev [-] , R. Soukup [-] , V. Profant [-] (74. M. Vokhmintsev [-] )

ŽK: 28. M. Heimerle , 34. K. Pacinda , 71. F. Machala - 65. M. Daneziev , 80. P. Šimáček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sapoušek Jáchym - FIALA Petr, BOTOŠ Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.