Držte si klobouky, startujeme i ve III. třídě

0

Milovníci nejpopulárnějšího kolektivního sportu pozor, naše redakce se chystá vtrhnout i do III. třídy! Budeme se snažit hráčům i fanouškům poskytnout stejný mediální servis, jako si nyní užívá okresní přebor. Můžete se tedy těšit na reporty z každého zápasu, emoce a vypjaté momenty zachycené na fotografiích a mnoho dalšího. Vítejte u nás :)   

Zápasové reporty najdete na webu vždy nejpozději druhý den, některé se podaří publikovat i dříve, proto nás sledujte průběžně. Každé pondělí najdete na www.fotbalunas.cz sestavu kola, kterou vybrala naše redakce. Až do středečního poledne můžete v sestavě kola hlasovat pro svého oblíbence, se kterým následně redakce udělá rozhovor a konečně závěrem pracovního týdne najdete tip experta, který rozebere následující hrací víkend. 

Pokud pro nás máte nějaké doporučení, chcete aktivně spolupracovat za klub a nebo chcete vaší firmu propagovat na portálu www.fotbalunas.cz, dejte nám vědět na adresu redakce.rakovnik@fotbalunas.cz

 

AKTUÁLNĚ :

První kolo bylo a bude hektické, nastane drobný posun vydání článků, které se na webu objeví převážně až v pondělí. Sestava kola pak během úterního dopoledne, což znamená i kratší dobu na hlasování pro vašeho oblíbence, kde můžete svoje hlasy posílat jen do středečního poledne.

Děkujeme za pochopení a především spolupráci všech klubů i jednotlivců, kteří se už hned pro první kolo zapojili.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou