Ohlédnutí za podzimem - v Jinonicích litují špatného vstupu do soutěže

0

Motorlet tráví zimní spánek na krásném třetím místě Divize A, a úspěšně tak naplňuje očekávání a obavy, které ostatní týmy před startem soutěže měly. Podzim hodnotí trenér Pavel Novotný.

Jak hodnotíte podzimní část sezóny?

Myslím si, že hodnocení podzimní části je poměrně kladné, ale nemohu opomenout náš katastrofální vstup do soutěže, kdy jsme úvodní dva zápasy prohráli. A to dokonce bez vstřelené branky. Jinak to, že jsme získali 32 bodů, je slušný počin a je zvláštní být s tímto počtem bodů až třetí. I vzhledem k tomu, že máme druhý nejlepší útok a druhou nejlepší obranu!

  

Jaké zápasy, které jste odehráli, byly nejlepší a nejhorší?

Jednoznačně nejhorším momentem byl první poločas v Rokycanech, kde jsem nás vůbec nepoznával a byl skoro zděšen. Mimochodem do dnešního dne jsme nenašli odpověď, proč se tak stalo (?!). Ještě bych přidal první poločas v Hořovicích, protože tam to také nebylo dobré. Z těch veselejších okamžiků bych zmínil první půli domácího utkání se zajímavým týmem Klatov, kdy se hrál oboustranně skvělý fotbal. Slušný zápas jsme odehráli také v Doubravce.

 

Jak vypadá váš program zimní přípravy?

Co se týká zimní přípravy, tak se u nás nic měnit nebude, neboť i v sezoně trénujeme každý den. Tento systém poběží i nadále. Podle mých informací bychom se neměli zúčastnit žádného zimního turnaje, ale přivítat soupeře na svém hřišti. Dále bychom měli absolvovat soustředění v Blšanech, kde narazíme na soupeře z vyšších soutěží.

 

Chystáte změny v kádru? Kde chcete posílit, kdo přijde, kdo odejde?

Změny očekávám určitě, protože to k tomuto období patří. Nějaké posily už s námi momentálně trénují, ale jména bych zatím neprozrazoval, uvidíme, jak to s nimi dopadne. Jako nejdůležitější považuji udržení stávajícího kádru, abychom mohli pokračovat v cestě, která tu je momentálně nastolená.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou