Mohou být Plaňany černým koněm přeboru?

0

Ke kormidlu týmu z Plaňan se vrátil po půlroční pauze trenér Tomáš Kučera a říká, že nevstupuje do téže řeky znovu, protože se leccos změnilo. O letním zbrojení Plaňanských jsou následující řádky.

Tomáši, jaké změny včetně té trenérské nastaly v týmu během letní pauzy?

 

Tak předně skončil u nás Tomáš Proskočil. Vrátil se do Prahy, konkrétně do týmu SK Hostivař. Pro mě to byl jeden z nejlepších útočníků v OP a já mu děkuji za jeho přístup a výraznou pomoc při postupu a následné adaptaci v OP. Noví hráči, kteří se na podzim objeví v našem dresu jsou: Marek Hrstka (Libodřice), J. Klucska (Cerhenice), D. Konůpek (Dobřichov), A. Schwarz (Kutná Hora) a M. Beníšek (Radim).

 

Jak se chcete v podzimní části prezentovat?

 

Osa týmu by měla stát na 11 hráčích, ale jistě by stávající hráči měli pomoci nově příchozím s aklimatizací :-)

 

Chceme se prezentovat kombinačním fotbalem, rozložit vstřelené branky na více hráčů, ale samozřejmě využít potenciálu Marka Hrstky. Omladili jsme tým a tak by se měl náš fotbal také o něco zrychlit.

 

Budete patřit s těmito posilami do špičky tabulky?

 

Rádi bychom na podzim drželi minimálně klidný střed a neztratili kontakt se špičkou.

 

Jak probíhá příprava?     Začali jsme 1. 8. a trénujeme dvakrát týdně. První zápas 6. 8. s nováčkem kutnohorského OP Červenými Janovicemi jsme vyhráli 4:3, dále 13. 8. doma Odřepsy - prohra 3:5 a 21. 8. generálka s Jestřabí Lhotou, kdy jsme opět prohráli, tentokrát 1:3.     Tvůj tip na výsledek prvního zápasu, kdy jedete na hřiště nováčka z Tuklat?    

 

Naše výhra 1:2.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou