Býchory se po pěti letech představí opět v okresním přeboru

0

Téměř do posledního kola loňské sezóny žila alespoň teoretická naděje, že se Býchory v "B" třídě zachrání. Bohužel to nevyšlo a tak se Bejchoráci vrací do okresu. Jak jsou na sezónu připraveni nám prozradil trenér Marek Chvalovský.

Marku, Býchory se po pěti letech v 1.B třídě vrací do OP. Jakých těch pět let bylo, co to klubu a hráčům dalo či vzalo a co bylo příčinou sestupu?      Byl to historický postup Býchor do krajské soutěže, kde se udržely krásných pět let. Jako příčinu bych asi označil úzký kádr, který za těch pět let zestárnul a nebyl dostatečně doplněn, hlavně o kvalitního útočníka.      Jak znáte kvalitu týmů přeboru a jak obecně vidíte kvalitu kolínského přeboru pro tuto sezónu?     Všeobecně je známo. že kolínský okresní přebor má svou kvalitu, ale jednotlivé týmy sledovat nejezdím, takže uvidíme po prvních zápasech, kdo jak na tom bude.     Jaké změny nastaly v klubu během tohoto léta?      Během léta nás opustil náš dlouholetý tahoun Martin Kedršt (přejeme mu hodně úspěchů v novém působišti), dále odešel do kolínského dorostu Adam Vyhnánek, kariéru přerušil Zdenda Šátek a do Třech Dvor se vrátil Dan Stojka. Všem děkujem za odvedenou práci. Kádr se nám naopak podařilo doplnit o tři hráče, kteří zkvalitní náš tým.     Na jaké základní ose chcete stavět?     Základní osa týmu je dána již několik let, doufám, že do ní zapadnou i noví hráči a vytvoří se zde parta, která potáhne za jeden provaz.     Jak jste spokojen s průběhem přípravy, s jakými výsledky jste odehráli přípravu,...     S letní přípravou jsme celkem spokojeni. Hráči docházeli na tréninky celkem v slušném počtu, což se v předešlých letech nedělo. Sehráli jsme dva přípravné zápasy, v nichž jsme neobdrželi branku a v obou jsme tři vstřelili.     Jaký máte pro letošní ročník cíl a tip na první zápas?     Cíle máme vždy ty nejvyšší, ale až po prvních kolech uvidíme, jak na tom jsme a ve kterých patrech tabulky bychom se mohli pohybovat. A první zápas? Ještě v krajské soutěži jsme Červené Pečky dvakrát porazili, tak doufám, že vyhrajeme i do třetice.  

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou