Konečné výsledky první části Tipovačky kolínského okresu

0

První dvě místa v prvním díle tipovací soutěže okresního přeboru Kolínska byla jasná hned. A to třetí? Už je také rozhodnuto...

Poukázku na odběr piva u sponzora první části Pivní prodejny Jana Keltnera si natipoval Martin Novák. Poukázku v hodnotě 500,- Kč už má ve svých rukách a nejspíš se těší celý pečecký tým.

 

Druhé místo a voucher na 300,- Kč obdržel Jan Břečka. Nejenže Honza dělá pěkné fotky, ale také dokáže odhadnout formu týmů.

 

A třetí místo? Byli tři vyrovnaní adepti a pro ně jsem přichystal "rozstřel". V pátém kole vypadl Tomáš Freund, který natipoval v tomto jednom kole nejméně správných výsledků, a zbyli Jaroslav Bečvařík a Michal Pytloun. Po šestém kole je jasno. Michal Pytloun trefil o zápas více a proto je pro něj připravena poukázka v hodnotě 200,- Kč, která bude při nejbližší příležitosti předána.

 

Oceněným gratulujeme, děkujeme sponzorovi panu Keltnerovi a těším se na vítěze druhé části, kde je sponzorem Sportovní centrum Trojka Kolín.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou