Do Žiželic jsme ani neodjeli, zlobí se Ondra Štefančík

0

Mužstvo Dobrého Pole v podzimní části čeřilo špici tabulky, ale v jarních odvetách to bylo trápení. A tak byli v Dobráči rádi, že mají nahráno a patří jim konečná jedenáctá pozice. Sezónu zhodnotil hráč a asistent trenéra Ondra Štefančík.

Začátek podzimní části bych hodnotil pozitivně, drželi jsme se v popředí a jak se později ukázalo, nahráli jsme si dost důležitých bodů. Ke konci podzimu se na nás projevovala upadající fyzická kondice a to hlavně díky tomu, že jsme nebyli schopni se scházet na tréninky.

 

V tom jsme bohužel pokračovali i v jarní části. K tomu se přidala řada zranění, kluky to přestávalo bavit a někteří, pro mě nepochopitelně, přestali chodit i na zápasy. Několikrát se stalo, že jsme nebyli schopni k zápasu odjet ani v 11 lidech, v bráně se střídali hráči z pole a k zápasu v Žiželicích jsme ani neodjeli.

 

Jsem rád, že je už konec, jelikož takový půlrok jsem ještě nezažil. Závěrem hodnocení sezóny bych chtěl poděkovat klukům, kteří i v takovéto situaci pravidelně chodili a novému trenérovi přeji hodně zdaru.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou