Největším problémem byla fluktuace hráčů, myslí si Jarda Češpiva

0

Rezerva Velimi atakovala dokonce i první místo, nakonec ale obsadila pozici čtvrtou, což je ale o stupínek lepší výsledek než v loňské sezóně. Do hodnocení se pustil krirticky a seriózně vedoucí týmu Jaroslav Češpiva.

Právě skončená sezóna, naše druhá v okresním přeboru, silně připomínala tu první, tj 2017/18. Také jsme měli dobrý podzim a dokonce jsme se po vítězství nad lídrem ze Třech Dvorů dotáhli bodově na jejich úroveň a na 2.místo. Opět přišlo jaro, opět se nám tolik nedařilo, ale zase jsme útočili na 3.místo. Nepovedlo se, skončili jsme na pěkném 4.místě. To je o stupínek výše než v loňském roce. Je to velký úspěch. O postup do okresu jsme bojovali pět let. Když to takhle půjde můžeme být v I.B třídě zase za pět let. (teď už za tři).

 

Trochu statistik:

 

Celkově 4.místo, 17 výher, 3 remízy (ale na pk. 1+, 2-), 6 proher, skóre 76:23, bodú 52. Zápasy doma - 4.místo a venku opět 4.místo. Nejlepším střelcem mužstva byl celkově v okrese na 7. místě Martin Kyncl (16 branek). Je to k nevíře. V žákách a dorostu hrál útočníka, pak v béčku a později i v áčku hrál pravého obránce. Teď hraje všude, kde je zapotřebí a nejlépe se mu daří v útoku. Ještě, že máme špičkového gólmana.

 

Nejlepší hráči: 1 Marek Hrabal. 2. Luboš Svoboda. 3. Martin Kyncl, J. Jelínek.

 

Celou sezónu provázely opět problémy. Především fluktuace hráčů, zranění, rodinné a pracovní problémy. Z áčka nám trenér občas uvolnil dva hráče, kteří zahřívali v áčku lavičku(O. Kosina a J. Ceral). Nejhorší to bylo, když jsme hráli souběžně. Za béčko nastupovali dorostenci. Nejvíc se tato situace zhoršila po odchodu D. Kadlece a dlouhodobě se zranil J. Kovařík, J. Kasal a R. Čepelák. Osobně si myslím, že nejvíc chyběl D. Kadlec, který vytvořil s M. Kynclem rychlou a údernou dvojici útočníků. Kadlec vedl naši střeleckou tabulku a Kyncl byl druhý. Kdo viděl zápas Velim B – Tři Dvory, dá mi jistě za pravdu.

 

Naše mužstvo v některých zápasech doslova excelovalo, ale v jiných zase nečekaně propadlo. Vyzdvihnu některé zápasy:

 

Nejlepší: 1. Velim B – Tři Dvory = 3:1. 2. Velim B – Libodřice = 9:0. 3. Žíželice – Velim B = 0:7. 4. Velim B – Kouřim = 4:0.

 

Propadáky: Velim B – Býchory = 0:5. Bečváry – Velim = 1:0. Velim B – Tuklaty = 0:1 npk. Velim B – Jesřabí Lhota = 1:2.

 

Jak bude vypadat béčko v příští sezóně 2019/2020? Na to vám v současné době těžko odpovím. Dochází ke změnám a ty se projeví samozřejmě především v áčku. Pak přijde na řadu béčko. Všem chlapům, klukům, tj. hráčům a funkcionářům děkuji za bezvadnou sezónu a přeji hezkou dovolenou a odpočinek.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou