Čechie Tuklaty

0

13. místo, 9 bodů

Tuklaty byly téměř dvě třetiny soutěže přišpendleny na posledním místě tabulky. Ale pak se chytly jedním bodem v Č. Pečkách a následovala šňůra čtyř zápasů se ziskem bodů. Nevyšel až poslední domácí proti Krakovanům, což jistě činovníky Čechie mrzí. Je z toho předposlední místo, ale bodově na dostřel týmů před nimi. 

 

V posledních pěti kolech nastříleli borci Tuklat 11 z celkových 15 gólů a i to je důvod zisku bodů. Bez gólů se nevyhrává. Samozřejmě pomohli uzdravení marodi a hra Tuklat se tak vylepšila. Třetinu gólů (5) nastřílel důrazný Michal Pytloun, tři přidal zkušený Ivan Kostak. 

 

Největší porci minut (více jak tisíc ve dvanácti zápasech) mají na kontě gólman Pepa Pazdera a Tomáš Pígl. Pod hranicí tisíce minut skončili Michal Pytloun, Pavel Patačik, Ivan Kostak a k tahounům nejen počtem minut ale i výkony se řadí i šestnáctiletý Mikuláš Klepetko. Ve všech zápasech ale nenastoupil nikdo a i to je důvodem, proč se protočilo plných 30 hráčů.

 

Tým viděl 15 žlutých karet, z nichž hned čtyři patří Tomášovi Píglovi, a také 2 červené karty, z nichž jednu viděl Michal Procházka, byť odehrál ve čtyřech zápasech pouze 67 minut.

 

Slovo má Jiří Halgaš, trenér: "Za mě jednoznačně nepovedená podzimní část, kterou se trošku povedlo vylepšit až v závěru. Fotbal je kolektivní hra, takže nebudu hodnotit jednotlivce. V zimní pauze nás čeká hodně práce, jestli chceme OP zachránit. Jediné pozitivum, že jsme se dotáhli na mužstva před námi a je tak na jaře o co hrát."


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou