Sokol Bečváry

0

12. místo, 10 bodů

Úvodní výhra nad týmem Krakovan určitě navnadila, že by nemuselo být tak špatně. Jenže následující čtyři kola bez bodů srazily tým dolů. Uprostřed soutěže přišly bodové žně, kdy tým získal 7 bodů ve čtyřech utkáních, ale závěrečná kola mužstvo nezvládlo. 

 

Na top pětku, šestku tento stárnoucí tým nemá. O to více ale mohou mrzet nevyrovnané výkony proti herně srovnatelným týmům. Bohužel Bečváry sráží nejen úzký kádr a plno zranění, ale také nedisciplinovanost, kdy ze čtyř červených karet byly tři úplně zbytečné (byť o jedné přemýšlí možná dodnes rozhodčí Humpolák, proč ji vlastně udělil). Prostě čtyři červené je vysoko nad průměr, naopak jen 14 žlutých je pod průměrem. Takže tým není příliš důrazný, ale přemotivovaný a impulzivní.

 

Pět hráčů odehrálo téměř všechna utkání (Josef Čáslava, Miroslav Černý, Petr Jahoda, Jakub a Michal Kšírlovi), ale ten zbytek se točil jako kolotoč o pouti, i když celkový počet hráčů, kteří zasáhli do hry není vysoký. Celkem 23 hráčů.

 

O celkový počet 24 vstřelených branek se podělilo osm střelců, z nichž vyčnívá Miroslav Černý s devíti zásahy. Týmu se dařilo v penaltách, ze dvou remízových utkání získal vždy i druhý bod.

 

O celkové hodnocení se s námi podělil hrající (8 zápasů) trenér Josef Kuba: "Podzimní část sezony se nám hrubě nevyvedla. Příčin je hned několik. Nemáme příliš široký kádr a pokud nás potkají zranění, což se stávalo, nebo absence z jiných důvodů, máme problém postavit konkurenceschopnou sestavu. Ve spoustě zápasů jsem musel zaskakovat i já, a to není zcela v pořádku. Další příčinou je, že nám mužstvo jako celek stárne. Hráči mají rodiny a tréninková účast už není taková, jako byla před pěti lety. Další důvod vidím v psychice hráčů. Herně se nám nedaří a je na nás vidět nejistota. Nevěříme si, kazíme jednoduché přihrávky, chybí nám větší nabídka. Ta je ale spojena s větším pohybem a ten zase s kondicí. Takže vše začíná a končí u tréninku. Chtěl bych, aby bylo mužstvo zase v pohodě, zdravě naladěno na vítězství. Na tom musíme zapracovat během zimní přestávky. Nechceme být otloukánky OP. A to jsme bohužel v některých zápasech byli. Také mě mrzí některé zbytečně ztracené body. Takže sečteno podtrženo: 10 bodů a 12. místo. A to je samozřejmě velké zklamání. 

 

Pokud bych se měl vyjadřovat k ostatním týmům, tak stále vidím jako nejlepší tým a hlavního adepta na postup ve Velimi B. Velmi dobrý tým mají i Plaňany, které mají několik cizinců, kteří přinesli do mužstva kvalitu. Jinak asi žádné velké překvapení při pohledu na tabulku nevidím."

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou